Kosár Kosarad

Toscani savas kíméletes bőrhámlasztás

10000 Ft helyett 4990 Ft-ért, a legalacsonyabb sav százalékban alkalmazott gyümölcssavas Toscani bőrhámlasztás, hogy arcbőröd megújuljon és új fényében ragyogjon!

-50%

Ints búcsút a heges, pattanásos, egyenetlen felszínű, ráncos arcbőrnek!

Gyulladt pattanásokkal, hegekkel, elszíneződésekkel kell szembenézned minden nap? Ne küszködj tovább az arcodat fedő problémás bőrfelülettel, szabadulj meg tőle ezzel a rendkívül látványos Toscani savas hámlasztás kezelés segítségével! Ez egy olyan egyedülálló biológiai módszer, ami természetes úton avatkozik be a bőr és a kötőszövet struktúrájába, szakképzett kozmetikus szabadítja meg arcodat a pigmentes, májfoltos, tág pórusú, heges vagy megszürkült felülettől!

Ajánljuk mert:

Bőrmegújítás mesterfokon!

 

Gyulladt, májfoltos a bőröd? Már nem kell foglalkoznod vele! Ha az évek alatt több krémet is kipróbáltál, azonban továbbra sem vagy megelégedve arcbőröd milyenségével, akkor ideje komoly vizekre evezned!

 

A savas hámlasztással megszabadulhatsz az esztétikai bőrhibáktól! A kezelés során a bőrödnek megfelelő hámlasztó anyag alkalmazása során eltávolítjuk bőröd legkülső, károsodott rétegét, illetve elsimítjuk annak egyenetlenséget.

Ne küszködj tovább az arcodat fedő problémás bőrfelülettel, szabadulj meg tőle a hámlasztás segítségével! 

Fontos tudni:

Ezt a kupont 2021. július 31-ig válthatod be.

Ebből a kuponból egyet vehetsz magadnak és egyet adhatsz ajándékba.

Előzetes időpont egyeztetés szükséges!

MINDEN KUPON AJÁNDÉKKÁRTYÁRA VÁLTHATÓ!

A Szalon gyönyörű környezetben, a Nagyerdő szívében helyezkedik el, a Kozmetika előtt a Vendégek számára ingyenes a parkolás.

A kupon tartalma:

  • Toscani savas kíméletes bőrhámlasztás

Részletek:

A bőr korai öregedését okozhatja a helytelen életmód, rendszertelen, nem megfelelő étkezés, kevés folyadék bevitel, dohányzás, alkohol fogyasztás, kevés mozgás, stressz, bőrt ért rendszeres UV sugárzás, nem megfelelő kozmetikumok használata.

A bőr fiatalítására, a fiatal bőr állapotának megőrzésére, valamint egyes bőrállapot kezeléséhez tökéletes megoldá a Toscani kezelés.

 

Mi az a savas hámlasztás?

Tudományos eredmények és tanulmányok azt igazolják, hogy a kémiai hámlasztás kitűnő megoldást nyújt számos bőrprobléma enyhítésére, valamint a bőr egészségének megőrzésére, fiatalos és esztétikus megjelenésének fenntartásában.

A bőr egy olyan szervünk, amelyben a sejtek állandó osztódásban vannak. A bazális réteg sejtjei folyamatos osztódásban vannak, és állandó elszarusodási folyamat következtében a felszín felé haladva elhalnak és leválnak a legfelső rétegről, a szarurétegről. Ha az osztódási folyamat gyorsabb, mint a leválás fázisa, a szaruréteg megvastagodik. Az savak képesek felgyorsítani az elszarusodás folyamatát, és optimalizálni a szaruréteg vastagságát, segíteni a bőrfelszín megújulását.

 

Toskani savas hámlasztás hatásmechanizmusa:

A hámszövet megújulását stimulálja.
A sérült hámsejtek szelektív leválását segíti.
Csökkenti a kohéziós erős az elszarusodott hámsejtek között.

 

Mi történik a savas hámlasztás közben?

  1. Letisztítás: A kezelendő területet alaposan letisztítjuk Toskani arctejjel, amely eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket. Ceramid tartalmának köszönhetően javítja és helyre állítja a bőr természetes barrier rétegét.
  2. Tonizálás: A bőr frissítésére és az arctej maradványainak eltávolítására Toskani Termálvizes nyugtató tonikkal töröljük át az arcot. Oxigénnel és nyomelemekkel dúsított forrásvizet tartalmaz.
  3. Előkészítés: Vattakorong vagy gézlap segítségével eltávolítunk minden nedvességet a bőrfelszínről és a szemekre „párnácskát” helyezünk.
  4. Hámlasztás: Ecset segítségével gyengéd mozdulatokkal felhelyezzük a vendég bőrtípusának és bőrproblémájának kiválasztott megfelelő koncentrációjú Toskani savat.
  5. Semlegesítés: A hatóidő lejárta után bőséges vízzel eltávolítjuk a savat, majd a speciális folyadékkal -Toskani Neutralizing Solutaion-nal- normalizáljuk a bőr pH értékét.
  6. Táplálás, hidratálás: A bőrtípusnak megfelelő Toskani gumimaszkot használunk. A gumimaszkok használatakor kialakuló ozmózis jelensége miatt a bőr különösen nagy hatékonysággal képes felszívni  hatóanyagokat és vizet. A maszk minden bőrtípus esetében javallott, kimondottan jó eredményeket érhetünk el a korai öregedés tüneteinek megelőzésében és öregedő bőrök fiatalításában.
  7. Befejező krém: A kezelés végén a kezelt bőrfelületet a megnyugtatásra szolgáló Toskani Gél Regenerátorral simítjuk át.

 

Ints búcsút a heges, pattanásos, egyenetlen felszínű, ráncos arcbőrnek!

4 990 Ft
Eredeti ár:
10 000 Ft
Megtakarítás:
5 010 Ft

Lejárt Lejárt ajánlat

Valentin Kozmetika

4030 Debrecen
Nagyerdei krt. 48.
0630/319-3049

Ugrás a weblapra
Email küldés

KategóriáinkTovábbi aktuális ajánlataink


Az adott kategóriában nincsenek kuponok.


További bónusz ajánlataink


Az adott kategóriában nincsenek kuponok.