Kosár Kosarad

Tavaszi Gyógypedikűr - ÚJ vendégeknek!

5000 Ft helyett, 2190 Ft-ért, gyógypedikűr a csodásan puha bőrért és a tökéletesen egészséges lábaidért, a Bónusz Szépségszalonban! CSAK ÚJ vendégek részére!

-56%

Ellenállhatatlan lábak & lenyűgöző puhaság!

Időről- időre profi kezekre lehet szükséged, különösen, ha a lábaid ápolásáról van szó! Tudtad, hogy a pedikűr nem csak a láb szépségét, hanem annak egészségét is megóvja? Ne gondolkozz tovább egy percet sem, hiszen ezzel a kuponnal nem csak lábaid kedvében járhatsz, de a kezelés felfrissít, és jobb közérzetet biztosít! Nem jártál még nálunk? A Bónusz Szépségszalon új vendégeként most verhetetlen áron próbálhatod ki ezt a kellemes szolgáltatást, hogy lábaid ellenállhatatlanok és csodásan puhák legyenek!

Ajánljuk mert:

Puha sarkak, könnyed járás?

A pedikűr a megoldás! Nem csak a láb szépségét, hanem annak egészségét is megóvja, a lábaidat felfrissíti, és így jobb közérzetet biztosít.

 

Itt az ideje, hogy ápolttá és vonzóvá varázsold lábaidat!

Sajnos sokan természetesnek veszik, hogy lábaik egész nap „kiszolgálják” őket. A jól ápolt láb több mint egyszerűen csak a szépség része. A pedikűr pedig nem csak a láb szépségét, hanem annak egészségét is megóvja, és felfrissíti a lábaidat.

Fontos tudni:

Ezt a kupont 2022. május 31-ig válthatod be, és CSAK ÚJ VENDÉGEK részére vásárolható!

Előzetes bejelentkezés szükséges!

Ebből a kuponból egyet vásárolhatsz magadnak, és bármennyit adhatsz ajándékba, de egy ember nevére csak egy kupon szólhat.

A klimatizált Bónusz Szépségszalon könnyen megközelíthető, a 2-es villamos megállója mellet található, előtte ingyenes a parkolás.

A kupon tartalma:

  • Gyógypedikűr a csodásan puha bőrért és az egészséges lábaidért! 

Részletek:

A szolgáltatás során eltávolítják a bőrkeményedéseket, kezelik a repedt sarok okozta kellemetlen tüneteket, a benőtt körmök okozta problémákat, tyúkszemek és talpi szemölcsök okozta kellemetlenségeket is!

 

A gyógypedikűr

A gyógypedikűr több mint egy esztétikai kezelés. A szolgáltatás során eltávolítjuk a bőrkeményedéseket, kezeljük a repedt sarok okozta kellemetlen tüneteket, a benőtt körmök okozta problémákat, tyúkszemek és talpi szemölcsök okozta kellemetlenségeket is!

 

Mivel a lábaidat muszáj vastag cipőkbe és csizmákba zárnod, a talpad bőre száraz és töredezett a köröm megkeményedett.

Ha nem jól helyezkedik el a láb a zárt cipőben, az nyomja a köröm sarkát, ami körömbenövést okoz és ez igen nagy fájdalommal jár.

 

A gyógypedikűr menete:

  • lábak áztatása fürdősós meleg vízben
  • fertőtlenítés, szemrevételezés
  • az elhalt bőr eltávolítása
  • a tyúkszemek kivágása
  • körmök vágása, reszelése, formázása
  • lábápoló krémes masszázs

A pedikűr nem csak a láb szépségét, hanem annak egészségét is megóvja, a lábaidat felfrissíti, és így jobb közérzetet biztosít!

 

 

Szabadulj meg ezzel az esztétikai pedikűrrel a gusztustalan, repedezett bőrtől, hogy ne csak a cipőd, de a lábad is vonzó, és mutatós legyen!

2 190 Ft
Eredeti ár:
5 000 Ft
Megtakarítás:
2 810 Ft

Lejárt Lejárt ajánlat

Bónusz Szépségszalon

4032 Debrecen
Görgey u 2.
0630/380-9171

Ugrás a weblapra
Email küldés

KategóriáinkTovábbi aktuális ajánlataink


Az adott kategóriában nincsenek kuponok.


További bónusz ajánlataink


Az adott kategóriában nincsenek kuponok.