Kosár Kosarad

Szokj le a dohányzásról biorezonanciával

12000 Ft helyett 8900 Ft-ért, egyszeri kezelés a biorezonancia segítségével, hogy végre életed füstmentes legyen!

-26%

Most végleg sikerül elengedned a legrosszabb szokásodat!

Te is a dohányzók táborát erősíted, de már nem szeretnéd? Mindent kipróbáltál már, hogy leszokj, de eddig semmi sem segített? Akkor itt az idő, hogy a biorezonanciát is kipróbáld. Mit veszíthetsz? Maximum a függőségedet! Ez egy könnyű, és gyors megoldás, ráadásul az elvonási tünetektől is megszabadít. Nem számít hány éve dohányzol, és milyen rendszerességgel. Ez a módszer szervezeteddel megutáltatja a cigit örökre!

Ajánljuk mert:

Majd holnaptól…még ezt az utolsót…legyen inkább hétfő... és még sorolhatnánk. Neked is ismerősek ezekek a kifogások? Ha már megfogalmazódott benned a gondolat, hogy leteszed a cigit, de nem tudod hogyan kezdj hozzá, akkor ne is keresgélj tovább.
 

Biorezonanciával segítünk megszabadítani a függőségedtől. Úgy úgy működik, hogy idegen anyagnak tekinti a szervezetbe került és az ott lévő lévő nikotint, kátrányt és még a cigarettában lévő számos méreganyagot, szinte kioltja az ezekből származó rezgéseket.
 

Hozz magaddal egy szál cigarettát, és többet úgysem veszel majd a kezedbe!

Fontos tudni:

Ezt a kupont 2022. május 31-ig használhatod fel előzetes bejelentkezés után.

Ebből a kuponból egyet vehetsz magadnak, de többet is adhatsz ajándékba.

A kupon felhasználásához előzetes időpont egyeztetés szükséges, melyet a 06-70-277-7934-es számon tehetsz meg hétfőtől péntekig 12.00 és 19.00 között.

Az Orvoskozmetológia a belvárosban, jól megközelíthető helyen található.

A kupon tartalma:

  • 1 alkalmas biorezonanciás dohányzás leszoktatás.

A kupon más kedvezménnyel nem vonható össze.

Részletek:

A biorezonancia olyan megbízható, könnyű és gyors megoldás, ami kizárja az elvonási tüneteidet.

Nem számít, a korod, a nemed és az sem, hogy naponta hány szálat szívsz el, a biorezonancia segíteni fog!

 

A kezelés menete:

1. A leszoktató eljárás során, a félig elszívott cigarettacsikkedet analizálva személyre szabott, nikotintörlő, függőség megszüntető kezelésben részesülsz, ami csupán 45 percig tart.

 

2. A kezelés lényege, hogy minden élőlény elektromágneses rezgéseket bocsát ki és fogad be, melyek az egészségi állapotra vonatkozó információkat hordozzák. A készülék ezeket a rezgéseket leolvassa, majd az   egészséges, de legyengült rezgéseket felerősíti, a kóros, diszharmonikus rezgéseket pedig kioltja, majd ezeket a korrigált jó rezgéseket visszajuttatja a szervezetbe. A sejtinformációs rendszer szinte azonnal helyreáll,   nem kívánod a nikotint, megszűnik a függőség.

 

3. A kezelés egyénre szabottan, fájdalommentesen és minden mellékhatás nélkül szünteti meg azokat a dohányzás okozta, a szervezetben meglévő információkat, amelyek a nikotin, és általában a cigaretta utáni vágy     kialakulásáért és fenntartásáért felelősek. A nikotinéhség és a rágyújtás utáni késztetés a kezelést követően néhány órán belül csökken, majd néhány nap múlva megszűnik és eszedbe sem jut rágyújtani. Nem leszel     ideges, nem lesznek elvonási tüneteid, a szervezeted teljesen természetes úton regenerálódik és méregtelenít.

 

Mi szükséges a dohányzásról leszoktató kezeléshez?

  • Az utolsó szál cigaretta, amit a kezelés folyamán kell majd elszívni
  • Elszántság 
  • A kezelés utáni megfelelő folyadék bevitel, amely a leszokást megkönnyítve, a méregtelenítést beindítja
  • A kezelés után különös figyelmet kell fordítani a folyadékpótlásra, mert a kezelés egy méregtelenítő folyamatot indít be. A méreganyagok a veséken keresztül a vizelettel távoznak a szervezetből. A folyadék (tiszta víz, citromos víz, forrásvíz, ásványvíz, cukormentes tea stb.) fogyasztása elengedhetetlen legalább 2-5 napig, különben a kezelés hatástalan maradhat.

 

Figyelem! A Bio rezonanciás kezelés nem hat mindenkire egyformán, így a gyógyulás nem garantált! De a kezelés tetszés szerint megismételhető, ha az elsőnél nem jártál volna sikerrel.

 

A KEZELÉS NEM AJÁNLOTT AZOKNAK:

• Akik pacemakerrel rendelkeznek, vagy beültetett inzulinpumpájuk van

• Súlyos skizofréniában vagy epilepszia betegségben szenvednek.

• Lázas, fertőző betegség esetén

•  A várandósság 20. hetéig nem ajánlott ajánlott.


Segítünk, hogy végre lemondj erről a büdös, egészségtelen szokásról!

8 900 Ft
Eredeti ár:
12 000 Ft
Megtakarítás:
3 100 Ft

Lejárt Lejárt ajánlat

Orvoskozmetológia

4024 Debrecen
Szent Anna utca 66.
0630-569-6530

Ugrás a weblapra
Email küldés

KategóriáinkTovábbi aktuális ajánlataink


Az adott kategóriában nincsenek kuponok.


További bónusz ajánlataink


Az adott kategóriában nincsenek kuponok.