Kosár Kosarad

Q-Kapcsolt ND Yag lézeres körömgomba eltávolítás

10600 Ft helyett 4900 Ft-ért, körmeid ápoltságáért, egészségéért és szépségéért 2 körömre 1 kezelés, vagy 1 körömre 2 kezelés, hogy a tavasz közeledtével a legszebb lábakkal Te tündökölhess!

-54%

Viszlát körömgomba! - VÉGLEG!

A körömgomba lehet, hogy undinak hangzik, de ha nálad jelentkezik, akkor bizony komolyan kell venni! És mivel a probléma magától megszűnni nem fog, annak kezelését minél hamarabb érdemes elkezdeni. Sajnos minél tovább halogatod, a körömgomba annál komolyabb gondot okoz, hiszen amíg csak 1-2 körmöd volt ennek a veszélynek kitéve, addig esélyes, hogy a többi is megfertőződik. Válaszd a lézeres körömgomba eltávolítást, mert a probléma gyökeresen szüntethető meg, gyógyszeres kezelés és fájdalmas beavatkozás nélkül! Ráadásul ebből a kuponból mos tetszés szerint bármennyit vehetsz!

Ajánljuk mert:

A YAG lézeres kezelés segítségével az Orvoskozmetológia csapata hatékonyan szünteti meg a körömgombát, és lábaid újra gyönyörűek lesznek!

 

A lézeres körömgomba eltávolítás egy olyan megoldás, mellyel a probléma gyökeresen szűntethető meg, gyógyszeres kezelés és fájdalmas beavatkozás nélkül! A lézeres kezelés nemcsak a leggyorsabb, hanem a leghatékonyabb módszer is a mai orvostudományban, így már más dolgod nincs is, mint gyorsan elkezdeni eltűntetni ezt az apró, de nagy jelentőséggel bíró szépséghibádat!Az eredmény pedig nem más, mint az újra egészségesen szép körmök és az ezzel járó tökéletes komfortérzet a mindennapok történéseire!

Fontos tudni:

Ezt a kupont 2022. május 30-ig használhatod fel.

Ebből a kuponból korlátlanul vásárolhatsz magadnak, és bármennyit ajándékozhatsz ismerőseidnek, szeretteidnek.

A kupon felhasználásához előzetes időpont egyeztetés szükséges, melyet a 06-70-277-7934-es számon tehetsz meg hétfőtől péntekig 12.00 és 19.00 között. Az Orvoskozmetológia a belvárosban, jól megközelíthető helyen található. A kupon más kedvezménnyel nem vonható össze.

A kupon tartalma:

  • Lézeres körömgomba eltávolítás 2 körömre 1 alkalommal vagy 1 körömre 2 alkalommal.
❤MINDEN KUPON AJÁNDÉKKÁRTYÁRA VÁLTHATÓ!❤

 

Részletek:

Ha a körmeiden, vagy a körömágyadon sárga csíkokat látsz, a köröm lemezessé vált, elfehéredett, megvastagodott, nehezen vágható, vagy fehér színű anyag gyűlt össze alatta, akkor egy percet se habozz! Ugyanis szinte biztos, hogy a gomba Nálad is gondot okozott!

Viszont aggodalomra semmi okod, ha a lézeres körömgomba megszűntetésének eljárását választod!

Amennyiben a probléma még nem annyira súlyos, akkor ebből egy kezelés is hatékony lehet, viszont ha nagyobb a baj, akkor szánj a gyógyulásra egy kicsivel hosszabb időt! A türelem, ha nem is rózsát, de egészséges körmöket teremt, mely hosszú távon a komfortérzetedet és önbizalmadat azon nyomban vissza is adja!A körömgomba lézeres kezelése és megszüntetése a leggyorsabb és leghatékonyabb módszer a mai orvostudomány szerint

 

Körömgomba fertőzés tünetei

A körömgomba fertőzés egy időben több körmöt is érinthet. A körmök megvastagodnak, feltöredeznek, eltorzulnak, felszínük matt lesz, vagy besötétedik. Jelentkezhet fájdalom az ujjbegyekben, kellemetlen szag kísérheti a jelenséget, ráadásul a fertőzött köröm elválhat a körömágytól is. Fertőzésre utalhat még a köröm hegye alatt megjelenő fehér vagy sárga folt is.

 

A probléma megszüntetése lézeres kezeléssel fájdalommentes, tartós és a leggyorsabb, leghatékonyabb módszer.

 

A körömgomba kezelése

  • A kezelés alaklom száma függ attól hogy mióta áll fenn a fertőzés, és hogy milyen állapotban van a köröm. Enyhébb fertőzések esetén akár már 1-2 alkalom is eltüntetheti a nemkívánatos körömgombát! Súlyosabb esetekben a kezelés 4-6 hétre is tehető, ami abból adódik, hogy a teljes felépüléshez meg kell várni a beteg körömrész komplett lenövését.
  • A kezelés végére a sérült köröm helyén új és egészséges szaruréteg nő! A körömgomba fertőzés nem múlik el magától, sőt, kezelés nélkül rosszabbodhat is a helyzet, ugyanis az addig egészséges körmöket is könnyen megfertőzheti.
  • A gyógyszerszedéstől idegenkedőknek ez a legújabb lézeres módszer igen csak a kedvükre lesz, ugyanis a lézeres kezelés minden egyéb eddig ismert gyógymódtól eltérően gyökeresen szünteti meg a köröm gombásodását.
  • Lényege, hogy egy speciális, nagy energiájú lézerrel sérülés és abszolút fájdalommentesen kezelik a gombás körmöt. Ez a lézer elöli a gombákat, így lehetőséget teremt arra, hogy a körömgomba gyógyszeres kezelés nélkül is gyógyítható legyen.

 

Tájékoztatjuk a vendégeinket, hogy kozmetikánkban orvosi lézereket használunk, ami abban különbözik, más a "piacon"és nem orvosi helyeken használt lézerektől, hogy valóban tudja azokat a terápiás hatásokat, amelyek a lézer egyedülálló kiváló hatása: pl.: mélyen lehatol a szövetekbe, erőteljes gyulladáscsökkentés, sejt-és szövetregeneráció, kollagén indukció, allergiás reakciók gyógyítása stb.

Ezen kívül számos más jótékony hatása is van, ami a honlapon részletezésre kerül. Ugyanakkor mivel ilyen komoly és mélyreható változásokat tud indukálni a szervezetben, csak orvos használhatja vagy orvos által betanított, folyamatosan felügyelt személy

Nagyon sok vendégnél tapasztaltuk, hogy arról panaszkodtak ők már kaptak lézert (egyébként nem orvosi rendelőben) és korántsem volt olyan hatása, amiket leírtak. Aztán csodálkoztak,hogy amit nálunk kaptak kezelést, azután szépen elindult a változás, gyógyulás, amit vártak.

 

Válaszd Te is a Q-Kapcsolt ND Yag lézeres körömgomba megszüntetést és viseld büszkén lábaidat, bárhova is vigyen az utad! 

4 900 Ft
Eredeti ár:
10 600 Ft
Megtakarítás:
5 700 Ft

Orvoskozmetológia Debrecen

4024 Debrecen
Szent Anna utca 66.
0630-569-6530

Ugrás a weblapra
Email küldés

KategóriáinkTovábbi aktuális ajánlataink


Meleg arcvasalás & ARANY arcfiatalítás

-66%
28 500 Ft 9 800 Ft

★Infra bicikli edzés★ Próbáld ki Te is!

-31%
3 100 Ft 2 150 Ft

★150 perces★Infra bicikli edzésbérlet!

-30%
15 000 Ft 10 500 Ft

Tavaszi Gyógypedikűr - ÚJ vendégeknek!

-56%
5 000 Ft 2 190 Ft

3 alkalmas Jóga és/vagy Jógakerék bérlet

-40%
5 400 Ft 3 250 Ft

Hideg vagy meleg olajos svéd masszázs!

-30%
6 000 Ft 4 200 Ft


További bónusz ajánlataink


★Hajvágás★Keratinos pakolással bármilyen hajhosszr

-50%
6 500 Ft 3 250 Ft

★10 lépéses★ nagy arctisztító kezelés!

-30%
7 600 Ft 5 300 Ft