Kosár Kosarad

 

MIT SZÓLNÁL HOZZÁ, HA A TIÉD LENNE EGY

5000 FT ÉRTÉKŰ

VÁSÁRLÁSI UTALVÁNY TELJESEN INGYEN?

 

Nekünk fontos, hogy vásárlóinknak örömet szerezzünk, ezért úgy döntöttünk, hetente kisorsolunk egy 5000 Ft értékű, kupon ajánlatainkra beváltható vásárlási utalványt azok között, akik jelentkeznek játékunkra!

 

A sorsolás időpontja minden héten hétfőn 10:00 óra, ezt követően tüntetjük fel a nyertes nevét honlapunk ‘Nyertesek’ menüpontjában. A nyertesnek a sorsolás napján 18:00-ig kell jelentkeznie az utalványért.

✦✦✦

 

Mit kell tenned ahhoz, hogy az 5000 Ft értékű vásárlási utalvány a Tiéd legyen?

 

Jelentkezz játékunkra!

Ehhez pusztán annyit kell tenned, hogya lenti jelentkezési mezőkben pontosan megadod neved és e-mail címed. Illetve ne felejtsd el likeolni a kupondebrecen Facebook oldalát:

https://www.facebook.com/kupondebrecen

✦✦✦

 

Honnan tudod, hogy nyertél-e?

 

Nem szabad elfelejtened, hogy a nyerteseket nem értesítjük, sem telefonon, sem e-mailben! Így a TE feladatod, hogy minden héten hétfőn, 10:00 óra után ellenőrizd honlapunkon, Te vagy-e az aznapi nyertes!

Ehhez honlapunk ‘Nyertesek’ menüpontját kell megnézned. Ha a Te neved szerepel a lista első helyén, az aznapi dátummal, akkor gratulálunk, Te vagy a szerencsés nyertes!

✦✦✦

 

Mi a teendőd, ha ez történt?

 

Nagyon fontos, hogy ebben az esetben egy percig se habozz tovább, jelentkezz nyereményedért, hívj minket a 0620/932-0992-es telefonszámon!

Ugyanis ha aznap 18:00-ig nem jelentkezel frissen megnyert vásárlási utalványodért, sajnos már nem leszel rá jogosult! Ennek megfelelően akkor is lemaradtál nyereményedről, ha a neved szerepel a listán, de nem a mai dátummal. Természetesen ebben az esetben sem szabad csüggedned, hiszen akár már a következő héten nyerhetsz újra!

Persze, ha minket kérdezel, a legegyszerűbb, ha rendszeresen emlékezteted magad a hétfői sorsolásra, így biztosan nem kerülsz abba a bosszantó helyzetbe, hogy hagyod elúszni a nyereményed. :)

✦✦✦

 

Az átvételről és a felhasználásról

 

Ha minden feltételnek eleget teszel, az 5000 Ft értékű vásárlási utalványodat a játékra regisztrált e-mail címedre küldjük, melynek részleteit pontosan megbeszéljük majd, amikor telefonon jelentkezel nyereményedért.

 

Az alábbi mezőkbe írd be adataidat és NYERJ!

SOK SZERENCSÉT!