Kosár Kosarad

Mezoterápiás HYALURONOS ráncfeltöltés!

20000 Ft helyett 7990 Ft-ért, professzionális MesoFill-R mezoterápiás, hyaluronos ráncfeltöltés, hidroabrázióval az egész arc területére, a kifejezetten problémás arcbőrre szakosodott Valentin Kozmetikában. ❤MINDEN KUPON AJÁNDÉKKÁRTYÁRA VÁLTHATÓ!❤

-60%

Látványos arcfiatalítás, páratlan eredménnyel!

Egy bizonyos kor után sajnos az arcbőröd is változásokon megy keresztül. Megjelennek a ráncok, melyek az évek során egyre csak mélyülnek, hajszáleres vagy májfoltos is lehet. Ezek a jelenségek bizonyára Téged is nagyon zavarnak, de szerencsére tehetsz ellene. Ha Te is szívesen látnád arcbőröd régi szépségét, feszességét a tükörben, akkor egy percig se habozz! Próbáld ki ezt a látványos kezelést, mely teljesen fájdalommentes, hogy arcbőröd újra tündökölhessen!

Ajánljuk mert:

Miért a MezoFilR mezoterápiás kezelést javasoljuk Neked?

Mert hatására arcbőröd látványosan megfiatalodik, feszes és újra élettel teli lesz. Ezért is nevezik ezt a módszert vágás nélküli arcplasztikának.

 

A Valentin Kozmetikában mindennapi feladat a problémás arcbőr kezelése, hiszen a betérő vendégeket az arcukon az aknék, hajszálerek és a megjelenő és egyre mélyülő ráncok zavarják.

 

A ráncok mélységét viszont csak összetett kozmetikai kezelésekkel és professzionális kozmetikumokkal lehet enyhíteni. Válaszd Te is a Mezo-Fill R kezelést, és arcod újra fiatalosan ragyoghat!

Fontos tudni:

Ezt a kupont 2021. július 31-ig válthatod be.

Ebből a kuponból egyet vehetsz magadnak és egyet adhatsz ajándékba.

Előzetes időpont egyeztetés szükséges!

MINDEN KUPON AJÁNDÉKKÁRTYÁRA VÁLTHATÓ!

A Szalon gyönyörű környezetben, a Nagyerdő szívében helyezkedik el, a Kozmetika előtt a Vendégek számára ingyenes a parkolás.

A kupon tartalma:

  • mezoterápiás arcfiatalítás + MezoFilR kezelés az egész arc területére

Részletek:

A víz-és zsírhiány, a kollagén- és elasztin rostok számának fogyatkozása, az izmok elrongálódása, ill. a zsírszövet csökkenése mind-mind okolható azért, hogy arcunk bőre töredezetté, ráncossá válik. De szerencsére van megoldás! Ráadásul látványos és tartós is egyben.

 

A kezelés menete:

  • Az arcbőr szennyeződésektől való tisztítása tejjel/tonikkal.
  • Gyémántfejes mikrodermabráziós arccsiszolás

A bőrcsiszolás úgy simítja ki a ráncokat, és halványítja el a bőr hibákat, különböző foltokat, hogy közben nem vékonyítja el a bőr felső rétegét. Az eljárás bőr mechanikai-fizikai leradírozását jelenti, teljesen fájdalommentes folyamat!

  • Aloe verás TŰ NÉLKÜLI mezoterápiás hatóanyag bevitele a bőrbe

A bőr mélyebb rétegeibe egy elektromágneses hullámokat kibocsátó géppel az öregedést gátló hidratáló anyagokat juttatnak, ami vitaminnal tölti fel a bőrt. A mezoterápiás kezelés hatására a bőr új, rugalmasabb kollagén rostokat képez, ennek következtében a kezelt bőr teljesen átépül, így üdébb és feszesebb bőrfelület jön létre. Az aloe vera regeneráló, öregedést gátló, antibakteriális, gombaölő, hámosító hatású gyógynövény, kiváló nedvesítő hatása van, de eközben az oxigén bőrbe való bejutását sem gátolja. 

  • Fagyú mirigy beszabályozó hatóanyag masszázs

A különleges és egyedülálló masszázstechnikának köszönhetően a faggyú mirigyek a bőrnek megfelelő mennyiségű faggyútermelésre állnak be.

 

MESOFill-R-rel végzett HYALURONOS ráncfeltöltés

A MESOFill-R készülékkel helyspecifikusan közvetlenül a ráncba tudunk szúrni, így beindítva a kollagén termelődést. Az 1%-os hyaluron hatóanyagot vagy az ampullákat a szúrással egy időben a bőr mélyebb rétegébe juttatja a Valentin Kozmetika szakembere, ahol a hatóanyag hosszan fejti ki hidratáló, ránctalanító hatását.

A MESOFill-R-rel speciális szemránckezelés, terminális ránckezelés (szájkörnyéke, homlok vízszintes és függőleges ránca) végezhető. 


Az 1-es tűvel végzett mezoterápiás ráncfeltöltésnél a hatóanyag bevitelt azaz a hyaluron/kollagén/csiganyál/bárányplacenta ampullák betöltését tű nélküli mezoterápiával végzi a kozmetikus.

A több száz apró tűszúrás áthatol a bőr legmélyebb rétegein, ahol a számos mikro sérülés helyén beindul a fibroblasztok aktiválódása, így a kollagén termelés is.

 

A kezelés a plasztikai műtétek hatékonyságával vetekszik, feszes kötőszövetet, sima és szép bőrt és kevesebb ráncot eredményez!

 

A MESOFill-R kezelésről:

  • 1-es tűt használva helyspecifikusan közvetlenül a ráncba tudunk szúrni, így beindítva a kollagén termelődést.
  • Az 1%-os hyaluron hatóanyagot a szúrással egy időben a bőr mélyebb rétegébe juttatja a kozmetikus, ahol a hatóanyag hosszan fejti ki hidratáló, ránctalanító hatását.

 

A Dermapen kezelés a következő bőrproblémák esetén javasolt:

  • mélyránc
  • öregedő, már meglévő ráncokra

 

Válaszd Te is a fiatal arcbőrt és ragyogj újra minden nap!

7 990 Ft
Eredeti ár:
20 000 Ft
Megtakarítás:
12 010 Ft

Lejárt Lejárt ajánlat

Valentin Kozmetika

4030 Debrecen
Nagyerdei krt. 48.
0630/319-3049

Ugrás a weblapra
Email küldés

KategóriáinkTovábbi aktuális ajánlataink


Az adott kategóriában nincsenek kuponok.


További bónusz ajánlataink


Az adott kategóriában nincsenek kuponok.