Kosár Kosarad

MesoFill-R & HYALURONOS Arcesztétikai arcesztétika

25000 Ft helyett 19900 Ft-ért, az egész arc területére, hidroabrázióval, MesoFill-R mezoterápiás, hyaluronos ráncfeltöltés az aknés hegek és mélyráncok ellen, a kifejezetten problémás arcbőrre szakosodott Valentin Kozmetikában. ❤MINDEN KUPON AJÁNDÉKKÁRTYÁRA VÁLTHATÓ!❤

-20%

• Az újra fiatalságtól ragyogó arcbőr nem kiváltság!

Mezoterápiáról már Te is biztosan hallottál, hisz manapság rendkívül népszerű kozmetikai körökben. A Valentin Kozmetika szakembere most a Mezo-Fill R kezelést hozta el Neked, mely egy tűvel végzett mezoterápiás kezelés. Mely során több száz tűszúrás hatol át a bőr legmélyebb rétegein, ahol számos mikro sérülés helyén beindul a fibroblasztok aktiválódása, így a kollagén termelés is. A kezelés a plasztikai műtétek hatékonyságával vetekszik, feszes kötőszövetet, sima és szép bőrt és kevesebb ráncot eredményez.

Ajánljuk mert:

Te is észrevetted arcodon a mimikai ráncokat? A megereszkedett, petyhüdt bőrt, szarkalábakat, pigment foltokat, tág pórusokat, vagy a frissen képződött striákat? Ha ezek közül bármelyik is megjelent arcodon, minél hamarabb el kell kezdened bőröd rendbehozatalát, mert az idő múlásával sajnos csak egyre intenzívebb lesz az elváltozás.

 

Egy rendkívül hatékony anti-aging kezelést ajánlunk most Neked, mely hihetetlenül rövid idő alatt lehetővé teszi arcod szépségének visszaállítását! A kifinomult MezoFill-R készüléknek köszönhetően a kezelés abszolút biztonságos és nem utolsó sorban, fájdalommentes!

Fontos tudni:

Ezt a kupont 2022. november 20-ig válthatod be.

Ebből a kuponból egyet vehetsz magadnak és egyet adhatsz ajándékba.

Előzetes időpont egyeztetés szükséges!

MINDEN KUPON AJÁNDÉKKÁRTYÁRA VÁLTHATÓ!

A Szalon gyönyörű környezetben, a Nagyerdő szívében helyezkedik el, a Kozmetika előtt a Vendégek számára ingyenes a parkolás.

A kupon tartalma:

 • mezoterápiás arcfiatalítás + MezoFilR kezelés az egész arc területére

Részletek:

A kezelés

A következőkben egy kiváló kozmetikai eljárást mutatunk be, ami tökéletes megoldást nyújt ezekre a problémára. A MESOFill-R készülékkel helyspecifikusan közvetlenül a ráncba tudunk szúrni, így beindítva a kollagén termelődést. Az 1%-os hyaluron hatóanyagot vagy a hyaluron/kollagén/csiganyál/bárányplacenta ampullákat a szúrással egy időben a bőr mélyebb rétegébe juttatjuk, ahol a hatóanyag hosszan fejti ki hidratáló, ránctalanító hatását.

 

A kezelés menete:

 • 1. TEJES LEMOSÁS

 • 2. HYDROBRÁZIÓ

A kezelés gyakorlatilag hámlasztás és hidratálás egyben. A víz energiája megnyugtatja, hidratálja a bőr szöveteit, masszírozza és élénkíti a keringést. Nincs olyan bőrtípus, amelyet ne lehetne ezzel a technológiával kezelni. Peelingezés során a vibráció hatására a vízcseppek szétporladnak és ezek a mikro-robbanások viszik magukkal az elhalt hámsejteket és a felületi szennyeződéseket.

 

 • 3. FERTŐTLENÍTÉS

 • 4. ÉRZÉSTELENÍTŐ KRÉM FELVITELE

 • 5. MESOFILL-R-REL VÉGZETT HYALURONOS RÁNCFELTÖLTÉS

A MESOFill-R készülékkel helyspecifikusan közvetlenül a ráncba tudunk szúrni, így beindítva a kollagén termelődést. Az 1%-os hyaluron hatóanyagot vagy az ampullákat a szúrással egy időben a bőr mélyebb rétegébe juttatja a Valentin Kozmetika szakembere, ahol a hatóanyag hosszan fejti ki hidratáló, ránctalanító hatását. A MESOFill-R-rel speciális szemránckezelés, terminális ránckezelés (szájkörnyéke, homlok vízszintes és függőleges ránca) végezhető. 

Ezzel a kezeléssel végezhető speciális szemránckezelést, terminális ránckezelés (szájkörnyéke, homlok vízszintes és függőleges ránca) vagy egy 12-es tűtányérral végzett teljes arckezelés után még kiegészítő kezelésként a ráncokban (nasolabiális redő, szemkörnyéke, szájkörnyéke, glabbela redő) 1-es tűvel és plusz hatóanyaggal (1% hyaluron) átmegyünk, megdolgozzuk 2x-3x.

A több száz apró tűszúrás áthatol a bőr legmélyebb rétegein, ahol a számos mikro sérülés helyén beindul a fibroblasztok aktiválódása, így a kollagén termelés is.

 • 6. HYALURONSAVAS MEZOTERÁPIÁS KEZELÉS

 • 7. TŰ NÉLKÜLIMEZOTERÁPIÁS HYALURONOS HATÓANYAG BEVITEL

A tű nélküli mezoterápiás eljárás során, a bőröd mélyebb rétegeibe sejtmegújító, öregedésgátló, hidratáló hatóanyagokat (hyaluronsav, vitamin komplexek, stb.) juttatnak egy elektromágneses hullámokat kibocsátó gép segítségével. A mezoterápiás kezelés hatására a bőr új, rugalmasabb kollagén rostokat képez, így a kezelt bőr teljesen átépül, hatására egy fiatalosabb, üdébb és feszesebb bőrfelület jön létre.​

Steril hyaluron ampulla felvitele a megkezelt területre, hyaluron géllel mezoterápiával bejuttatva a bőr legmélyebb rétegébe.

 • 8. ULTRAHANGOS KEZELÉS

 • 8. KÉZI ARCMASSZÁZS

 • 9. HŰTŐ COLD PROGRAM

Lehűti a kozmetikus a duzzadt kipirosodott bőrfelületet. 

 

A kezelés a következő bőrproblémák esetén javasolt:

 • mélyránc
 • öregedő, már meglévő ráncokra
 • turgorál (rugalmasságát) vesztett bőrre
 • rosaceás bőrre
 • májfoltos bőrre
 • heges, sebhelyes bőrre
 • testen lévő striákra

 

Javasolt kúraszerűen végezni, (függ a testfelület és a probléma nehézségétől) az egyes kezelések között 2 hetes regenerálódási időszakot érdemes kihagyni.

 

Legyen a Te arcbőröd is újra fiatalságtól ragyogó!

19 900 Ft
Eredeti ár:
25 000 Ft
Megtakarítás:
5 100 Ft

Valentin Kozmetika

4030 Debrecen
Nagyerdei krt. 48.
0630/319-3049

Ugrás a weblapra
Email küldés

KategóriáinkTovábbi aktuális ajánlataink


Vágás nélküli ✷ARC-és SZEMHÉJ PLASZTIKA✷

-17%
60 000 Ft 49 900 Ft

Tű nélküli mezoterápiás májfoltkezelés

-50%
10 000 Ft 4 990 Ft

Rosacea elleni kezelés - Férfiaknak is!

-50%
10 000 Ft 4 990 Ft

Harmat tiszta bőr- NORMALIZÁLÓ kezelés

-50%
30 000 Ft 14 900 Ft

Arcizom fiatalító program

-50%
10 000 Ft 4 990 Ft

Kíméletes gyümölcssavas ★Toscani★ bőrhámlasztás

-50%
10 000 Ft 4 990 Ft

Nyári LUXUS ARANY látványkezelés

-50%
15 000 Ft 7 490 Ft

Egyedülálló algás mélyhámlasztás – a tökéletes meg

-50%
10 000 Ft 4 990 Ft

✶Arctisztító (NAGY) kezelés + Bőrcsiszolás✶

-50%
11 000 Ft 5 490 Ft


További bónusz ajánlataink


Az adott kategóriában nincsenek kuponok.