Kosár Kosarad

„MADNESS” szabadulósszoba (Az őrült professzor)

14900 Ft helyett 8490 Ft-ért, az Exit The Room legizgalmasabb szabadulós játéka 2-6 fő részére!

-43%

Meg tudod állítani az őrült Professzort?

Te hogy bírod az izgalmakat? És a kihívásokat? Imádod, igaz?! Most egy őrült professzor szobájában kell megállnod a helyed, ahol az ajtók mögötted bezáródnak. És csupán 60 perced van megtalálni a rejtély kulcsát és kiszabadulnod e titkokkal teli szobából! Vajon csak ártatlan pszichiátriai kutatásokat végez vagy igazán veszélyes lehet az emberiségre? Derítsd ki minél hamarabb, de vigyázz, mert a labor titkának megfejtéséhez igazi csapatmunkára van szükség! Nektek szerinted menni fog?

Ajánljuk mert:

Az Exit the Room újabb izgalmas szabadulós szobát hozott nektek! De csupán 60 percetek van kiszabadulni abból az észveszejtő szobából, melyben a professzor különleges kutatásokat végez.

Volt olyan eset, hogy egyesek bennragadtak, kudarcot vallottak… Na de a Ti csapatotok bizonyára sokkal leleményesebb lesz! Épüljetek be a kísérleti alanyok közé, és derítsétek ki, tulajdonképpen mivel is foglalkozik a professzor és jussatok ki! A visszaszámlálás elkezdődött!

 

Szervezz egy ütős csapatot, szakadjatok ki a monoton hétköznapokból egy izgalmas kaland segítségével!

Fontos tudni:

Ezt  kupont 2019. július 20-ig használhatod fel.

Ebből a kuponból bármennyit vehetsz magadnak és korlátlan számban ajándékozhatsz ismerőseidnek.

Egy kupont egy csapat használhat fel. A csapat létszáma maximum 6 fő lehet.

Előzetes pályafoglalás szükséges a www.exittherrom.hu oldalon.

Kérdés esetén, az info@exittheroom.hu e-mail címre tudsz írni.

A kupon más kedvezménnyel nem vonható össze.

Nyitva tartás:10.00- 22.00

A Madness szabadulósszobák helyszíne: 4026 Debrecen Péterfia utca 39.

Részletek:

Ha odáig vagy az interaktív csapat játékokért, az izgalomért, és imádod, ha tombol benned az adrenalin, akkor ez a te játékod!

 

Szólj a barátaidnak, és fejtsétek meg a labor titkát. Bármi is legyen az Őrült Professzor titka, a ti küldetésetek, hogy megakadályozzátok a tervében!

 

Mit nyújtanak az Exit the Room szabadulós szobái?

 • AGYTORNA

A szab adulószobában úgy fogod használni az agyad, mint még soha. Ismerkedj meg ezzel az izgalmas agytornával és fedezd fel rejtett képességeidet!
 

 • A FELFEDEZÉS ÖRÖME

Benned is él egy kívácsi kisgyerek. Egy kis felfedező, aki előtt nem maradhatnak titkok. Engedd szabadjára és tanulj tőle! Érezd jól magad!
 

 • IZGALMAS FORDULATOK

Semmi nem az, aminek elsőre látszik. A szabadulószobákban biztos nem fogsz unatkozni. Készülj a váratlanra és az izgalmas fordulatokra!
 

 • IGAZI CSAPATJÁTÉK

A kijutós játék csapatmunka. A közös kaland erősíti a bizalmat és a kötődést a játékosok között. A kijutós játék összehozza a társaságot.
 

 • KÓDFEJTÉS, KUTATÁS

A megoldás végig a szemed előtt lesz. Fejtsd meg a rejtett kódokat! Minden mindennel összefügg. Használd az agyad és olvass a sorok között!

 

"MADNESS" az Exit the Room-ban!

Állítása szerint a professzor csupán ártalmatlan pszichiátriai kutatásokat végez. A kutatás célja egyelőre ismeretlen, mert még egy “önkéntes” sem tért vissza. Ez pedig nem sok jóval kecsegtet. A küldetésetek, hogy beépüljetek a kísérleti alanyok közé és kiderítsétek, hogy min dolgozik a professzor. A szabadulószobába belépve indul a visszaszámlálás és 60 percetek van megfejteni a labor titkát és megakadályozni az Őrült Professzort tervének végrehajtásában - bármi legyen is az.

A játék szabály:

 • Az Escaping game játékoknak, ahol az adott helységből egyedül a logikátok, az intelligenciátok és az összefogás segítségével szabadulhattok.
 • Az Exit the Room, mint már a nevéből is ki lehet következtetni, egy szobából vagy szobarendszerből való kijutós játék.
 • 60 perc áll a rendelkezésetekre, hogy logikai és ötletes feladatok megoldásával és némi leleményességgel lépésről-lépésre haladva az idő letelte előtt kijussatok.
 • A játékot 2-6 fős csoportok játszhatják.
 • Nagyszerű élményt nyújt minden korosztály számára, baráti társaságoknak vagy akár pároknak.
 • Tökéletes csapatépítő tréningek lebonyolítására, mert a kijutáshoz esszenciális a csapatmunka.

 

Ha az aktív kikapcsolódás híve vagy, szereted az igazán izgalmas kihívásokat, akkor az Őrült professzor szobájába menj be. De a barátaidat is vidd magaddal, mert tutira segíteniük kell! 

8 490 Ft
Eredeti ár:
14 900 Ft
Megtakarítás:
6 410 Ft

Lejárt Lejárt ajánlat

Exit the Room

Debrecen

+36-20-779-1925

Ugrás a weblapra
Email küldés

KategóriáinkTovábbi aktuális ajánlataink


Az adott kategóriában nincsenek kuponok.


További bónusz ajánlataink


Az adott kategóriában nincsenek kuponok.