Kosár Kosarad

Legyél Te is a Pertnerünk még Ma!

 

Bizonyára hozzád is eljutott már a híre annak az értékesítési és szolgáltatás népszerűsítési módszernek, amelynek segítségével vállalkozásod új lendületet kaphat

✔  előzetes költségek nélkül

✔ az általad meghatározott számú új vevőket biztosítva,

✔ akik ha elégedettek, újra és újra visszatérnek.

 

Mit kell tenned ezért

 

Felkínálni egy egyszeri, minimum 50%-os kedvezményt, mi pedig cserébe garantálunk egy minimum vásárlói létszámot és a lehető leghatékonyabb formában népszerűsítjük kampányodat és így vállalkozásodat!

 

Miért a kupondebrecen.hu

 

✔ A kupondebrecen.hu előnye, hogy debreceni ajánlatokra és vásárlókra fókuszál, így hatékonyabban működhet mind a szolgáltatók, mind a vevők szempontjából.

✔ Másik nagy előnyünk, melyet országos viszonylatban rajtunk kívül egyik kuponos hálózat sem kínál, hogy kampányainkat igény szerint szponzorált Facebook hirdetéssel kombináljuk, így vállalkozásodat kimagaslóan széles körben és rendkívüli eredménnyel népszerűsítheted!

✔ 5 éves szakmai tapasztalat az online hirdetésekben + még 17 év, mert akiktől tanultunk és akikkel a mai sikeresen együtt dolgozunk, bizony ők sem most kezdték... 

 

Milyen előnyökkel jár vállalkozásodnak a kupondebrecen.hu oldalán való megjelenésed

 

✔  Rövid időn belül garantált, új vevőket szerezhetsz.

✔  Hatékony szolgáltatás-, és vállalkozás népszerűsítés regisztrált vásárlóink és rajongóink körében.

✔  Lehetővé tesszük, hogy szolgáltatásaidat a vevő interneten keresztül előre megvásárolja és Te ezt könnyen nyomon is követheted.

✔ Nincs előzetes reklámköltség, csak a tényleges vásárlások után kell pár száz forintos jutalékot fizetned.

✔  Az általad adott kedvezmény hosszú távon megtérül, hiszen
-  a vevők egyéb, teljes árú szolgáltatásokat is vásárolhatnak
-  az elégedett vevők visszatérhetnek és törzsvásárlókká válhatnak.

✔ Te határozod meg minimum és maximum hány kupont értékesítsünk, így teljesen  kiszámítható, mérhető a kampány hatékonysága.

✔  Azonnali eredmény, visszatérő váráslók.

 

Ha  úgy gondolod, hogy szívesen kipróbálnád ezt a kockázatmentes lehetőséget, azonnali eredménnyel, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, írj nekünk a partner@kupondebrecen.hu e-mail címre vagy hívj bátran a 20/932-0992-es telefonszámon.

Személyre szabott konstrukciókkal várunk, vállalkozásodra tervezve!