Kosár Kosarad

Kapcsolat coaching – A boldogságodért!

10000 Ft helyett 4900 Ft-ért, egy alkalmas „Kapcsolat” coaching, a Perspectiva Nova Egyesület jóvoltából, melynek segítségével olyan párkapcsolatod lehet, amilyenre mindig is vártál!

-51%

Egy egészséges, szeretetteljes párkapcsolat Neked is jár!

A kapcsolataid sajnos nem úgy alakultak, ahogy szeretted volna? Vagy épp kapcsolatban vagy, de úgy érzed, valami nem az igazi? Ha szeretnél tenni azért, hogy olyan párkapcsolatod legyen, amilyenre vágysz, akkor a Kapcsolat coaching segít a célod elérésében. Segítünk feloldani a múltat, és csak előre tekinteni, hogy a jövőd csakis a Te kezedben legyen. Válaszd a boldog párkapcsolatot és élj teljes életet!

Ajánljuk mert:

A hosszabb kapcsolataid valahogy sosem alakulnak jól? Rendszeresen azon kapod magad, hogy a pároddal a viták újra és újra ismétlődnek? Ha nem tudod, hogy mit kellene másképp csinálni, de azt már érzed, hogy az összes helyzetnek egyetlen közös pontja van - méghozzá Te magad, akkor ez a Te kuponod!

 

Gyakran túl gyorsan zajlanak körülötted az események, és ebben a pörgésben lenne jó megállni, nyugodtan áttekinteni a helyzetet. 

A Perspectiva Nova egyesület szakembere abban segít most Neked, hogy egy kiegyensúlyozott élethez a helyes utat, és ezzel a párodat Te is megtaláld!

Fontos tudni:

Ezt a kupont 2022. február 5-ig válthatod be.A kuponból egyet vásárolhatsz magadnak és korlátlan számban ajándékozhatsz, de egy ember nevére egy kupon szólhat.

Előzetes időpont egyeztetés szükséges!

A kupon tartalma:

  • egy alkalmas, személyesen igénybe vehető „Kapcsolat” coaching

Helyszín: 

  • személyesen (Debrecen, Baross utca 4.)

Részletek:

Te is szeretnél szeretetben élni és olyan párkapcsolatban, ahol a társad támogat téged és jóban-rosszban kitart melletted? Egy kiegyensúlyozott kapcsolat nem olyan nagy kérés. Miért is ne járna Neked is?!

A Perspectiva Nova egyesület szakembere abban segít most Neked, hogy a helyes utat egy normális élethez pároddal együtt Te is megtaláld.

 

Ha valamilyen családi minta, elakadás, elfelejtett rossz tapasztalat okozza, hogy nem tudsz kibontakozni a párkapcsolataidban, akkor megmutatja ezeket az okokat, és a megszüntetésükhöz is támogatást nyújt. Ha az első alkalomra kuponnal érkezel, a további alkalmakra is kedvezményt kapsz.

 

A coaching során a probléma megoldására fókuszálunk. Alapvetően a fenti témákban: a meglevő cél elérése, bizonytalan helyzetben a cél és a következő lépés megfogalmazása, vagy az ismétlődő negatív helyzetek elkerülése. A coaching során a beszélgetés mellett eszközöket is használhatunk: asztalszínpadot, pszichodramatikus beszélgetést, kreatív és vizuális gyakorlatokat. Az időtartamot közösen, a fentiek ismeretében határozzuk meg. Annak is ajánljuk, aki nehezen nyilvánul meg csoportban.

 

A változtatás lehetősége a kezedben van!

 

Kapcsolat coaching

Minden olyan esetben ajánljuk, amikor szükséges, hogy valaki kívülről, friss szemmel, a szükséges szakmai ismeretek birtokában segítő motivációval szolgáljon a céljaid eléréséhez, az életed pozitív alakulásához. Illetve akkor is, amikor egyedül nem igazán tudod, hogyan tovább.


A coaching menete:

Az életvezetési tanácsadó a találkozások alkalmával a megoldandó problémákat és az elérni kívánt célokat szem előtt tartva segít neked.
Először közösen feltárjátok a jelenlegi helyzetet és a megvalósításra kitűzött célokat, összességében azt, hogy mit szeretnél elérni.

A beszélgetések során nem csak meghallgat, hanem észrevételeket tesz és kérdésekkel ösztönöz.
Segít a probléma beazonosításában, a beszélgetések alkalmával a dolgok mélyére ás, és a múlt helyett a jelenre és a jövőre koncentrál.
A beszélgetés során általában Te ismered fel a lehetőségeidet, vagy a hátráltató tényezőket és találod meg a helyes válaszokat, amelyeket hozzásegítenek az eredményességhez és céljaid eléréséhez.

 

A coaching mentálisan egészséges embereknek számára alkalmas.


A foglalkozás időtartama: 50 perc.

 

Perspectiva Nova

A Perspectiva Nova Egyesületet önismereti és tréningcsoportokkal foglalkozó szakemberek - pszichológusok, pszichiáterek és trénerek - hozták létre, 2004 végén. Célunk, hogy olyan önismereti tréningeket és önismereti pszichodráma csoportokat szervezzünk, amelyek segítik a résztvevők lelki egészségének megőrzését, fejlesztik együttműködési, kommunikációs és konfliktuskezelési készségüket, hozzájárulnak egészségesebb életvitelükhöz.
 

Egy egészséges, szeretetteljes párkapcsolat Neked is jár! Az első lépést már megtetted! Jelentkezz be még ma!

4 900 Ft
Eredeti ár:
10 000 Ft
Megtakarítás:
5 100 Ft

Lejárt Lejárt ajánlat

Perspectiva Nova Egyesület

4029 Debrecen
Baross Gábor u. 4.
0670/507-5666

Ugrás a weblapra
Email küldés

KategóriáinkTovábbi aktuális ajánlataink


Vágás nélküli ✷ARC-és SZEMHÉJ PLASZTIKA✷

-17%
60 000 Ft 49 900 Ft

Tű nélküli mezoterápiás májfoltkezelés

-50%
10 000 Ft 4 990 Ft

Rosacea elleni kezelés - Férfiaknak is!

-50%
10 000 Ft 4 990 Ft

Harmat tiszta bőr- NORMALIZÁLÓ kezelés

-50%
30 000 Ft 14 900 Ft

MesoFill-R & HYALURONOS Arcesztétikai arcesztétika

-20%
25 000 Ft 19 900 Ft

Arcizom fiatalító program

-50%
10 000 Ft 4 990 Ft

Kíméletes gyümölcssavas ★Toscani★ bőrhámlasztás

-50%
10 000 Ft 4 990 Ft

Nyári LUXUS ARANY látványkezelés

-50%
15 000 Ft 7 490 Ft

Egyedülálló algás mélyhámlasztás – a tökéletes meg

-50%
10 000 Ft 4 990 Ft

✶Arctisztító (NAGY) kezelés + Bőrcsiszolás✶

-50%
11 000 Ft 5 490 Ft


További bónusz ajánlataink


Az adott kategóriában nincsenek kuponok.