Kosár Kosarad

★Infra biciklis★ PRÓBA edzés!

3100 Ft helyett 2150 Ft-ért, 30 perces InfraslimX infra bicikli próba edzés, hogy a legjobb formádat hozd szuper könnyedén!

-31%

Fogyj és méregteleníts egyszerre!

Rohamosan telnek a téli napok, a tavaszi napsugarak pedig rögtön kopogtatnak az ablakon, a Te alakod meg mit sem változott? Mi lesz így a csini rucikkal, ha nem tudod felvenni azokat?! Egyet se búsulj! Most itt a remek alkalom, ha szeretnél változtatni az alakodon. Az InfraSlimX edzésprogrammal kényelmesen formálhatod a has, a comb és a fenék izmait, ráadásul hatékony vákuum, infra és kollagén terápiában is részesülhetsz, melyek révén beindul a zsírbontás és a méregtelenítés is egyszerre.

Ajánljuk mert:

Bizonyára már Te is tapasztaltad, hogy a diéta önmagában nem képes csodákra, ha alakformálásról van szó. Szükséges a problémás testrészek folyamatos edzése is. De miért is ne választhatnál egy egyszerű és könnyed edzésformát?!

 

Az InraSlimX zárt kabinjában egyszerre érvényesül a vákuummasszázs, az infra kezelés, a kollagén fényterápia, az ózon- és oxigénterápia, valamint az aromaterápia jótékony hatása. Ezek pedig egymást kiegészítve rendkívül látványos eredményt produkálnak Neked.

 

Alakformálás és méregtelenítés egyben, extraként pedig még az életminőséged is nagymértékben javulni fog. Próbáld ki még ma!

Fontos tudni:

Ezt a kupont 2022. március 20-ig használhatod fel. 

Ebből a kuponból egyet vásárolhatsz magadnak és bármennyit ajándékozhatsz ismerőseidnek, barátaidnak, de egy ember nevére csak egy kupon szólhat.

Előzetes időpont egyeztetés szükséges!

A kupon tartalma:

  • 1 alkalmas, 30 perces  InfraslimX infra bicikli próbaedzés

A kezelésre hozz magaddal törölközőt és frissítő innivalót. A szalonban zuhanyzási lehetőséget biztosítunk!

Részletek:

Miért olyan közkedvelt az infra biciklis edzés? Egyrészt azért, mert azonnali látványt produkál különösebb megerőltetés nélkül, emellett pedig még méregtelenít is!

 

Mitől olyan hatékony?

  • A meleg hullámhosszú fény áldásos gyógyító hatását az emberiség már évezredek óta használja. Az infravörös fény a nap láthatatlan sugárspektrumának része, melynek egyik legfontosabb emberi szervezetre gyakorolt hatása, hogy könnyedén és mélyre hatol a szövetekbe. 

 

  • Az emberi test 70%-a, vérünk 80%-a víz, ami az infrahővel való kezelés szempontjából azért rendkívül fontos, mert a infravörös fény keltette rezgésre a vízmolekulák rezonálnak és aktívvá válnak. Ez a folyamat segíti az optimális oxigénfelvételt, amely INFRASLIM X használatakor a kiegészítő oxigénterápia révén maximális hatásfokkal tud végbemenni. Az infravörös fény a molekulákat saját energiájával gerjeszti, ezáltal a szövetekben magasabb energiaszint alakul ki, ami az ennek megfelelő fiziológiás változásokkal jár együtt, pl. a vérellátottság javulásával, az izomzat lazulásával, gyulladáscsökkentéssel, fájdalomcsillapítással.

 

  • Ezenkívül a finom rezonancia és a keletkező hőhatás következtében tágulnak a hajszálerek, gyorsul a vér- és nyirokkeringés és beindul a zsír lebontása. A szervezet megszabadul a felesleges méreganyagoktól és gyors tápanyag utánpótláshoz jut.

 

  • A lerakódott anyagok, esetleges plakkok felszabadulnak, és az erek szabadon átjárhatóvá válnak.

 

  • Az infrasugárzás rugalmasabbá teszi a kötőszöveteket, az ízületek számára pedig kedvezőbb. feltételeket teremt az aktív mozgáshoz, ami az INFRASLIM X készüléknek különösen fontos előnye.

 

Egy derékon viselt, neoprén szoknya biztosítja a kabin számára a légmentes zárást, így tud létrejönni egy szivattyú segítségével a vákuum, ami feltágítja az ereket, a szöveteket és az izomzatot.

 

Hatására felgyorsul a vér- és a nyirokkeringés, így a sejtek gyorsan oxigén- és tápanyag utánpótláshoz jutnak a biciklizés közben.

Ez jelentősen javítja a teljesítőképességünket, így jobban bírjuk az edzést, kevésbé érezzük fárasztónak, és több kalóriát tudunk elégetni.

  • A vákuum stimulálja a kötőszöveteket , és elősegíti a felesleges anyagok távozását a sejtközötti térből. Ettől lesz egyenletesebb a bőr.
  • Emiatt figyelhetitek meg már 1 edzés után a narancsbőr csökkenését, a bőr nagyobb rugalmasságát.

 

Kiknek ajánljuk

Mindazoknak ajánljuk az INFRASLIM X gépet, akik egészségtudatosak, és szeretnék az edzést más terápiákkal is kiegészíteni, és fontos számukra a nagyobb hatékonyság, vagy nem vágynak zsúfolt konditermekbe, de azok számára is kiváló edzésforma, akik kisebb túlsúllyal küzdenek.

 

Fontos, hogy ha aktív méregtelenítésbe kezdünk, a szervezetnek rengeteg folyadék utánpótlásra van szüksége, ezért az INFRASLIM X használatakor minden esetben ügyeljünk a megfelelő folyadékbevitelre – edzés előtt és után egyaránt!

 

Gyere és próbáld ki Te is az infra bicikli próbaedzést, a tökéletes alakért!

2 150 Ft
Eredeti ár:
3 100 Ft
Megtakarítás:
950 Ft

Lejárt Lejárt ajánlat

InfraSlimX Debrecen

4026 Debrecen
Jókai u. 3.
+36(70)598-3959

Ugrás a weblapra
Email küldés

KategóriáinkTovábbi aktuális ajánlataink


Q-Kapcsolt ND Yag lézeres körömgomba eltávolítás

-54%
10 600 Ft 4 900 Ft

Meleg arcvasalás & ARANY arcfiatalítás

-66%
28 500 Ft 9 800 Ft

★Infra bicikli edzés★ Próbáld ki Te is!

-31%
3 100 Ft 2 150 Ft

★150 perces★Infra bicikli edzésbérlet!

-30%
15 000 Ft 10 500 Ft

Tavaszi Gyógypedikűr - ÚJ vendégeknek!

-56%
5 000 Ft 2 190 Ft

3 alkalmas Jóga és/vagy Jógakerék bérlet

-40%
5 400 Ft 3 250 Ft

Hideg vagy meleg olajos svéd masszázs!

-30%
6 000 Ft 4 200 Ft


További bónusz ajánlataink


★Hajvágás★Keratinos pakolással bármilyen hajhosszr

-50%
6 500 Ft 3 250 Ft

★10 lépéses★ nagy arctisztító kezelés!

-30%
7 600 Ft 5 300 Ft