Kosár Kosarad

★Infra bicikli edzés★ Próbáld ki Te is!

3100 Ft helyett 2150 Ft-ért, 30 perces InfraslimX infra bicikli próbaedzés, hogy Te is könnyedén formálhasd az alakodat!

-31%

Tökéletes alak - rövid idő alatt!

A nyár már a nyakunkon van, mire kettőt pislogunk, be köszönt! Te hogy állsz az alakformálással? Nem olyan jól? Egyet se búsulj! Most itt a remek alkalom! Az InfraSlimX edzésprogrammal kényelmesen formálhatod a has, a comb és a fenék izmait, ráadásul hatékony vákuum, infra és kollagén terápiában is részesülhetsz, melyek révén beindul a zsírbontás és a méregtelenítés is egyszerre! Kell ennél jobb és egyszerűbb mozgásforma? Próbáld ki Te is!

Ajánljuk mert:

Te is egy egyszerű és könnyed edzésformát keresel? Akkor jó hírünk van! Most verhetetlen áron próbálhatod ki az infra kabinos edzést! Tudod, mitől olyan hatékony?

 

Az InraSlimX zárt kabinjában egyszerre érvényesül a vákuummasszázs, az infra kezelés, a kollagén fényterápia, az ózon- és oxigénterápia, valamint az aromaterápia jótékony hatása. Ezek pedig egymást kiegészítve rendkívül látványos eredményt produkálnak.

 

Alakformálás és méregtelenítés egyben, ráadásul pont a problémás testrészekre fejlesztették ki ezt a nem mindennapi gépet. Próbáld ki még ma!

Fontos tudni:

Ezt a kupont 2022. június 30-ig használhatod fel. 

Ebből a kuponból egyet vásárolhatsz magadnak és bármennyit ajándékozhatsz ismerőseidnek, barátaidnak, de egy ember nevére csak egy kupon szólhat.

Előzetes időpont egyeztetés szükséges!

A kupon tartalma:

  • 1 alkalmas, 30 perces  InfraslimX infra bicikli próbaedzés

A kezelésre hozz magaddal törölközőt és frissítő innivalót. A szaloban zuhanyzási lehetőséget biztosítunk!

Részletek:

Unod a sok diétát és mozogni sincs igazán kedved? Akkor ezt imádni fogod!

Azonnali eredményt produkál különösebb megerőltetés nélkül! 

 

Mitől olyan hatékony?

  • A meleg hullámhosszú fény áldásos gyógyító hatását az emberiség már évezredek óta használja. Az infravörös fény a nap láthatatlan sugárspektrumának része, melynek egyik legfontosabb emberi szervezetre gyakorolt hatása, hogy könnyedén és mélyre hatol a szövetekbe. 

 

  • Az emberi test 70%-a, vérünk 80%-a víz, ami az infrahővel való kezelés szempontjából azért rendkívül fontos, mert a infravörös fény keltette rezgésre a vízmolekulák rezonálnak és aktívvá válnak. Ez a folyamat segíti az optimális oxigénfelvételt, amely INFRASLIM X használatakor a kiegészítő oxigénterápia révén maximális hatásfokkal tud végbemenni. Az infravörös fény a molekulákat saját energiájával gerjeszti, ezáltal a szövetekben magasabb energiaszint alakul ki, ami az ennek megfelelő fiziológiás változásokkal jár együtt, pl. a vérellátottság javulásával, az izomzat lazulásával, gyulladáscsökkentéssel, fájdalomcsillapítással.

 

  • Ezenkívül a finom rezonancia és a keletkező hőhatás következtében tágulnak a hajszálerek, gyorsul a vér- és nyirokkeringés és beindul a zsír lebontása. A szervezet megszabadul a felesleges méreganyagoktól és gyors tápanyag utánpótláshoz jut.

 

  • A lerakódott anyagok, esetleges plakkok felszabadulnak, és az erek szabadon átjárhatóvá válnak.

 

  • Az infrasugárzás rugalmasabbá teszi a kötőszöveteket, az ízületek számára pedig kedvezőbb. feltételeket teremt az aktív mozgáshoz, ami az INFRASLIM X készüléknek különösen fontos előnye.

 

Egy derékon viselt, neoprén szoknya biztosítja a kabin számára a légmentes zárást, így tud létrejönni egy szivattyú segítségével a vákuum, ami feltágítja az ereket, a szöveteket és az izomzatot.

 

Hatására felgyorsul a vér- és a nyirokkeringés, így a sejtek gyorsan oxigén- és tápanyag utánpótláshoz jutnak a biciklizés közben.

Ez jelentősen javítja a teljesítőképességünket, így jobban bírjuk az edzést, kevésbé érezzük fárasztónak, és több kalóriát tudunk elégetni.

  • A vákuum stimulálja a kötőszöveteket , és elősegíti a felesleges anyagok távozását a sejtközötti térből. Ettől lesz egyenletesebb a bőr.
  • Emiatt figyelhetitek meg már 1 edzés után a narancsbőr csökkenését, a bőr nagyobb rugalmasságát.

 

Kiknek ajánljuk

Mindazoknak ajánljuk az INFRASLIM X gépet, akik egészségtudatosak, és szeretnék az edzést más terápiákkal is kiegészíteni, és fontos számukra a nagyobb hatékonyság, vagy nem vágynak zsúfolt konditermekbe, de azok számára is kiváló edzésforma, akik kisebb túlsúllyal küzdenek.

 

Fontos, hogy ha aktív méregtelenítésbe kezdünk, a szervezetnek rengeteg folyadék utánpótlásra van szüksége, ezért az INFRASLIM X használatakor minden esetben ügyeljünk a megfelelő folyadékbevitelre – edzés előtt és után egyaránt!

 

Gyere és próbáld ki Te is az infra bicikli próbaedzést, és érd el a tökéletes alakot a nyárra!

2 150 Ft
Eredeti ár:
3 100 Ft
Megtakarítás:
950 Ft

Lejárt Lejárt ajánlat

InfraSlimX Debrecen

4026 Debrecen
Jókai u. 3.
+36(70)598-3959

Ugrás a weblapra
Email küldés

KategóriáinkTovábbi aktuális ajánlataink


Az adott kategóriában nincsenek kuponok.


További bónusz ajánlataink


Az adott kategóriában nincsenek kuponok.