Kosár Kosarad

Igazán kényeztető kismama masszázs

2000 Ft helyett 1000 Ft-ért, 60 perces masszázs a második trimesztertől Sárközi Anita gyógymasszőrrel.

-50%

Testi-lelki felfrissülés a mamának, babának!

Testeddel 9 hónapon át tartó különleges utazáson vesztek részt. Gyönyörű állapot ez, de azért biztosan Te is érzed, hogy nem mindig olyan komfortos. Tested folyamatosan változik, ahogy nő a picit odabent. Bőröd feszül, sajognak a lábaid, fáj a derekad. Ismerős? Sárközi Anita gyógymasszőr segítségedre lesz, ha már beléptél a második trimeszterbe. Ez a kismama masszázs új erővel fog feltölteni, ebben biztos lehetsz!

Ajánljuk mert:

Kikapcsolódásra, ellazulásra, és nem utolsó sorban fájdalmaid enyhítésére vágysz?

 

A babavárás bármennyire is örömteli, mégis az egyik legnagyobb változás, amin élete során egy nő keresztülmegy. Ez a várakozással teli kilenc hónap igencsak megterhelő az anya szervezete számára. 

 

A kismama masszázs során a fogások a klasszikus svédmasszázsból erednek, viszont csak a test bizonyos részeire korlátozódik. Ide tartozik a csuklyás izom, a tarkó és a talpak területe Az alsó végtagokon és az alulsó háti, medencei szakaszon csak simító mozdulatokat alkalmaz a gyógymasszőr.

 

Ha úgy érzed, hogy a várandóság a te lábaidat, derekat és gerincedet is igénybe veszi, akkor próbáld ki a kismama masszázst, mely nem csak a te testedet és lelkedet, de a babáét is kényezteti!

Fontos tudni:

A kupont 2020. február 20-ig válthatod be.

Ebből a kuponból egyet vehetsz magadnak, és korlátlan számban adhatsz ajándékva, viszont egy ember nevére egy kupon szólhat.

Előzetes időpont egyeztetés szükséges.

A kupon tartalma:

 • 60 perces kismama masszázs (nyak, hát, váll, derék és végtagok területén)

A kismama masszázson a második trimesztertől vehetsz részt orvosi igazolással!

Részletek:

Egy édes kisbabát hordasz a szíved alatt? Mégis még mindig pörögsz, dolgozol, intézkedsz. Ha bírod, akkor semmi baj ezzel, de nem árt egy kis kényeztető pihenés. Hidd el, jót fog tenni.

 

A kezelés során új energiák fognak szervezetedben felszabadulni, a masszás csökkenti a fáradtságot, serkenti a vérkeringést. Szervezeted ellenállóbb lesz a vírusokkal szemben is, ami a hűvös időben nagyon hasznos lehet.

 

A  masszázs a speciális mozdulatoknak köszönhetően kiválóan készíti elő tested a szüléshez, és még inkább harmóniába hoz a babával. Ez mindkettőtöknek jól fog esni!

 

A kezelési idő 60 perc, amely alatt van lehetőséged feltöltődni, és elengedni a feszültséget, és testedet gyötrő izomfájdalmakat!

 

A kezelés során választásod szerint olajjal vagy krémmel kenik be és masszírozzák át az ellazulni vágyó testedet, ami táplálja és nyugtatja egyszerre. Mind a választható olaj mind a krém  adalékmentes, természetes hatóanyagú termékek, így nem kell attól aggódnod, hogy bármilyen káros anyaggal érintkezel, ami bőrödön keresztül testedbe szívódik.

 

 A masszázs során a kismama vagy oldalara fekve, vagy ülve foglal helyet, saját kényelmének megfelelően, ezzel is biztosítva a teljes ellazulás lehetőségét.

A kezelt területek:

 • nyak

 • hát
 • váll
 • derék
 • vágtagok

 

Mi a teendőd a kezelés előtt?

 • A kezelés előtt félórával már nem tanácsos enni, így nem zavarja meg az masszázs az emésztési folyamatot.
 • A kezelés előtt és után zuhanyzási lehetőség van a szalonban.
 • A teljes ellazulás és zavartalan kezelés érdekében, engedd meg magadnak, hogy 1 órára ki kapcsolod mobiltelefonodat!
 • A masszázs után igyál sok folyadékot, lehetőleg vizet, vagy 100%-os gyümölcs, és zöldségleveket, ezzel is elősegítve vérkeringésed, és nyirok keringésed javítását.

Mikor nem ajánlott a kezelés:

 • terhesség első trimeszter
 • orvosi ellenjavallat
 • kórosan tágult gyulladt visszér

Fontos, hogy a kismama masszázson a második trimesztertől vehetsz részt orvosi igazolással!

 

Töltődj fel, és élvezd a babavárás minden pillanatát!

1 000 Ft
Eredeti ár:
2 000 Ft
Megtakarítás:
1 000 Ft

Lejárt Lejárt ajánlat

Sárközi Anita gyógymasszőr

4032 Debrecen
Füredi út 24. fsz/2, 2. csengő
06-30/469-2164

Ugrás a weblapra
Email küldés

KategóriáinkTovábbi aktuális ajánlataink


Az adott kategóriában nincsenek kuponok.


További bónusz ajánlataink


Az adott kategóriában nincsenek kuponok.