Kosár Kosarad

Hatékony kollagénes ráncfeltöltés-GUNA BIOLIFTING

38000 Ft helyett 22000 Ft-ért, kollagénes, vitaminos kezelés a debreceni Orvoskozmetológiában.

-42%

Csak a természetes hatóanyagokban hiszel?

40hez közeledve, vagy azon túl már Te is látod, hogy arcbőröd nem olyan, mint tini korodban? Mindent megtesztel, amit egymagad tudsz, de ráncaid egyre mélyebbek? Ha csak azt tudod elképzelni, hogy arcod természetes anyagokkal szépüljön, akkor ebben segítünk Neked, csak az otthoni pakolásoknál sokkal hatékonyabban! A debreceni Orvoskozmetológia most BIOLIFTINGGEL vár, és kockázat nélkül fiatalítja meg arcbőrödet!

Ajánljuk mert:

Szeretnéd, ha arcbőröd fiatalosabb, és feszesebb lenne, de mindenképpen természetes eljárásban gondolkodsz?
 

Elhoztuk Neked a GUNA BIOLIFTINGET, amely egy teljesen természetes orvos-esztétikai kezelés. Ez a hatékony arcfiatalítás a szervezet saját önszabályozó folyamatit aktivizálja, hisz a bevitt hatóanyagok serkentik azoknak a molekuláknak a működését, melyek a bőr feszességért felelősek. A kezelés optimalizálja a bőr működését, és javítja az anyagcseréjét.
 

Válaszd Te is ezt az ajánlatot, és fiatalodj éveket már egy kezelés után!

Fontos tudni:

Ezt a kupont 2019. augusztus 5-ig használhatod fel.

Ebből a kuponból korlátlan számban vehetsz magadnak, és adhatsz ajándékba.

A kupon felhasználásához előzetes időpont egyeztetés szükséges, melyet a 06-70-277-7934-es számon tehetsz meg hétfőtől péntekig 12.00 és 19.00 között.

Az Orvoskozmetológia a belvárosban, jól megközelíthető helyen található.

A kupon más kedvezménnyel nem vonható össze.

Részletek:

A biolifting természetes hatóanyagokkal kollagénnel, vitaminokkal, orvos által, tűszúrásos eljárással végzett arcfeltöltés, ránctalanítás!


A Biolifting egy olyan békés, finom változásokat idéző esztétikai, bőrgyógyászati, kozmetikai megoldás, amely nem okoz mesterkélt hatású változást. Sokkal természetesebb, fokozatos javulást eredményez. A komplett hatóanyagokkal végzett kezelés következtében a meglévő - csak valamilyen okból gátolt - mechanizmusok működésbe lépnek a szervezetben, és a szervezet saját energiáit felhasználva indul el a javulási folyamat.


Ezáltal hosszútávon is jelentkezik a hatása. A bőr működése optimalizálódik, egészségesebbé, üdévé válik, a bőrszövet tónusa javul, a ráncok kisimulnak. Az adott kezelt szöveti terület "revitalizálódik", anyagcsere folyamatai javulnak, salakanyag kiválasztása megnő, turgora javul.

A Guna Biolifting hatásmechanizmusa nem a feltöltésen, hanem, a sejtek közötti állomány megtisztulásán és a sejtek revitalizációján alapul! Egy olyan orvos-esztétikai arcfiatalító eljárás, amely természetes alapanyagokat használ, homeopathiás hígítású, steril ampullák mezoterápiás bevitelét jelenti a bőrbe.

 

Jótékony hatásai:

  • a kollagén és rugalmas rost termelődés fokozódik,

  • a bőr helyi keringése javul,
  • a bőrben lerakódott méreg – és salakanyagokat a szervezet könnyebben eltávolítja,
  • ezáltal a bőr rugalmasabb, feszesebb, egészségesebb,üdébb, teltebb lesz.
  • a ráncok száma és mélysége is csökken
  • a bőr működése optimalizálódik.

A GUNA ampullákat a tűs mezoterápia módszerével a kezelt terület akupunktúrás pontjaiba, illetve a ráncok vonalába, a bőr felső rétegeibe injekciózzuk, egy rendkívül vékony, finom tűvel, a kezelés minimális fájdalommal jár, érzéstelenítésre nincsen szükség.

A kezelés után fél órával a mindennapi tevékenység folytatható!

A biolifting kezelésnek mellékhatása, szövődménye nincs.Az eredmény van akinél már az első Guna kezelés után látható, általánosságban elmondható, hogy 5-6 kezelés után a bőr látványosan kisimul, megfiatalodik.

Egy kezelés 20-40 percet vesz igénybe.

 

A GUNA BIOLIFTING egy igazán természetes, és hatékony eljárás! Segítségével a Te arcbőröd is látványos javuláson megy majd keresztül!

22 000 Ft
Eredeti ár:
38 000 Ft
Megtakarítás:
16 000 Ft

Lejárt Lejárt ajánlat

Orvoskozmetológia Debrecen

4024 Debrecen
Szent Anna utca 66.
0630-569-6530

Ugrás a weblapra
Email küldés

KategóriáinkTovábbi aktuális ajánlataink


Az adott kategóriában nincsenek kuponok.


További bónusz ajánlataink


Az adott kategóriában nincsenek kuponok.