Kosár Kosarad

Esztétikai manikűr + gél lak + AJÁNDÉK!

2500 Ft helyett, 1250 Ft-ért, kézszépítő csomag, esztétikai manikűrrel, gél lakkozással és AJÁNDÉK kézmasszázzsal, hogy a kezeid elbűvölőek legyenek!

-50%

A legszebb viselet a kezeiden!

Tudod, hogy a férfiak azt is megnézik, hogy mennyire ápolt a kezed és a körmód? Lehet szép az arcod, jó a sminked, divatos a hajad és trendi a ruhád, ha a körmeid ápolatlanok. A töredezett köröm, a lepattogzott körömlakk apróságnak tűnhet, de sajnos egy szempillantás alatt tönkreteheti a rólad alkotott pozitív képet. A gél lakkozott körmök elegánsak és tartósak, ragadd meg az alkalmat, hogy Neked is csodás színekben pompázó tartós körmeid legyenek!

Ajánljuk mert:

Szeretnél ápolt, igényes és trendi körmöket? 

Ha Neked sincs türelmed csak úgy üldögélni és várni, amíg a körömlakkod megszárad, akkor a gél lakkozást válaszd! Elég 3-4 hetente foglalkoznod vele, mégis tartós és ápolt körmeid lesznek.

 

Gyenge körmökre is megoldást nyújt, hisz a gél lakk alatt szépen tud nőni a körmöd, és garantáltan nem fog beszakadni, vagy lepattanni a végéről a körömlakk. Az esztétikai manikűrt követő gél lakkozás leveszi az állandó lakkozás terhét a válladról és újjá varázsolhatja töredezett, gyenge körmeidet!

Az eredmény pedig ápolt kezek, és gyönyörű körmök lesznek!

 

Fontos tudni:

Ezt a kupont 2019. december 15-ig válthatod be.

Ebből a kuponból egyet vásárolhatsz, és korlátlan számban ajándékozhatsz barátaidnak, szeretteidnek. De egy ember nevére egy kupon szólhat.

Előzetes időpont egyeztetés szükséges!

A kupon tartalma:

  • Kézszépítő csomag: esztétikai manikűrrel, egyszínű gél lakkozással és AJÁNDÉK kézmasszázzsal

A Beauty Boksz belvárosi környezetben, könnyen megközelíthető helyen található.  

Részletek:

Eleged van az otthoni körömlakkozásból? Gyakran elmaszatolódik, vagy belenyúlsz és a körömlakk még órákkal később is sérülékeny? Lepattog már pár napon belül?

Erre jó megoldás a gél lakkozás, mellyel mindezek a bosszúságok elkerülhetőek.

A gél lakk egyesíti a körömlakk és a műköröm előnyös tulajdonságait.

 

A gél lakk

A gél lakk egy hibrid anyag, ami ötvözi a lakkozás egyszerűségét a műköröm tartósságával.
Lakktartalma miatt a gél lakk lágyan és finoman terül szét a körmökön, zselé tartalma miatt viszont az UV lámpa fénye alatt megköt és kemény lesz, nem maszatolódik el, mint egy hagyományos körömlakk.


A gél lakk 100%-ban szárazra köt, nincs sérülés, karcolódás, mint a hagyományos lakkoknál. A gél lakk nem műköröm, vékony, kényelmes, szép és tartós.

 

A kezelés menete:

  1. Esztétikai manikűr
  2. Egyszínű gél lakkozás
  3. Kézmasszázs - akupresszúrás pontok átmasszírozásával

 

A gél lakk felvitele egyszerű, pont úgy működik, mint a hagyományos lakk. Gyors és tartós. Ne várd a csodát a körömlakkjaidtól, válts tavasszal Te is gyönyörű színekben pompázó gél lakkozott körmökre!

1 250 Ft
Eredeti ár:
2 500 Ft
Megtakarítás:
1 250 Ft

Lejárt Lejárt ajánlat

Herczku Éva - Beauty Box

4026 Debrecen
Bethlen utca 29.
+36(20)5011-088

Ugrás a weblapra
Email küldés

KategóriáinkTovábbi aktuális ajánlataink


Az adott kategóriában nincsenek kuponok.


További bónusz ajánlataink


Az adott kategóriában nincsenek kuponok.