Kosár Kosarad

Egyéni családszobor felállítás - a boldog életért!

10000 Ft helyett 4900 Ft-ért, 60 perces, személyesen igénybe vehető, egyéni családszobor felállítás szociogram technika segítségével, hogy tudd, mit kell tenned a boldog, kiegyensúlyozott élethez! Láss tisztán!

-51%

Találd meg a helyes utat – Élj harmonikusabb életet!

A kapcsolataid nem úgy alakulnak, ahogyan szeretnéd? Sokszor nem tudod jól megértetni magad másokkal? Könnyen lehet, hogy a gyermekkori mintákat olyan módon vitted a felnőtt életbe, hogy azok akadályt jelentenek az önmegvalósításban. A „szociális atom” vagy szociogram egy olyan technika, amely vizuálisan is megjelenti társas kapcsolatainkat, családunkat, céljainkat, ezzel lehetővé teszi, hogy jobban megértsük őket, és pozitív változásokat indítsunk el. Gyere el Te is és találd meg a helyes utat!

Ajánljuk mert:

Mostanában problémába, nehézségekbe ütköztél? Ha mindez otthon, a saját családodon belül történik, a családszobor felállítással végre minden világos lesz! Ez a jól bevált technika képes bármely problémakör hátterének, például hagyományos vagy családi szerepekből adódó nehézségek mellett a pár-, szülő-gyermek-, és egyéb kapcsolat, munkahely illetve munkahelyteremtés, egészségügyi dolgok mozgatórugóinak feltárására egyaránt.

 

Ha szeretnél változást látni és változtatni az eseményeken, akkor tedd meg az első lépést már ma!

Fontos tudni:

Ezt a kupont 2022. február 5-ig válthatod be. Ebből a kuponból egyet vásárolhatsz magadnak és korlátlan számban ajándékozhatsz, de egy ember nevére egy kupon szólhat.

Előzetes időpont egyeztetés szükséges!

A kupon tartalma:

  • Szociális atom – Egyéni családszoborállítás - 60 percben.

Helyszín: 

  • személyesen (4029 Debrecen, Baross Gábor u. 4.)

Részletek:

J. L. Moreno a pszichodráma keretében alkotta meg ezt a módszert, amit később mások önálló egészként kezdtek használni. A szociális atom felállítása, megalkotása lehetőséget kínál arra, hogy egy képzett vezető segítségével a saját kapcsolataidat nézhesd meg, saját kérdéseidre keress választ.

 

A testi és lelki problémák hátterében sokszor nem csak a Te jelenlegi helyzeted játszik szerepet, hanem egy nagyobb rendszer, az életed során a családodban, számodra fontos csoportokban betöltött szerepeid összessége, ezek a minták úgy irányíthatnak a különböző helyzetek kezelésében, hogy észre sem veszed, milyen korábbi történések vannak hatással az életedre.

 

A szociális atom felállítása, megalkotása lehetőséget kínál arra, hogy egy képzett vezető segítségével a saját kapcsolataidat nézhesd meg, saját kérdéseidre keress választ. Ennek során természetesen nem csupán megnézzük az általad összeállított képet, hanem pszichodramatikus technikákkal dolgozhatsz is a látottakon.

 

A szociális atom

A szociális atom már a születésünkkor életre hívódik, s végigkíséri az ember egész életét. Így egyben személyiségfejlődésünk helye is - ez teszi a morenoi fejlődéslélektan alapjává. A gyermeki fejlődésben kezdetben csak a leginkább szignifikáns személyek, családtagok részei a szociális atomnak. Később egyre több a családon kívülről származó választás, majd a felnőtt szerep elérésével egyensúly alakul ki. 

 

Mire nyújthat megoldást a szociális atom - családszoborállítás?

Bármire, ha úgy érzed, hogy valami nem működik az életedben!

 

 Ha az első alkalomra kuponnal érkezel, a további alkalmakra is kedvezményt kapsz.

 

Ismerd meg Te is a hajtóerőidet, érzelmi igényeidet, azaz ismerd meg önmagad! 

4 900 Ft
Eredeti ár:
10 000 Ft
Megtakarítás:
5 100 Ft

Lejárt Lejárt ajánlat

Perspectiva Nova Egyesület

4029 Debrecen
Baross Gábor u. 4.
0670/507-5666

Ugrás a weblapra
Email küldés

KategóriáinkTovábbi aktuális ajánlataink


Vágás nélküli ✷ARC-és SZEMHÉJ PLASZTIKA✷

-17%
60 000 Ft 49 900 Ft

Tű nélküli mezoterápiás májfoltkezelés

-50%
10 000 Ft 4 990 Ft

Rosacea elleni kezelés - Férfiaknak is!

-50%
10 000 Ft 4 990 Ft

Harmat tiszta bőr- NORMALIZÁLÓ kezelés

-50%
30 000 Ft 14 900 Ft

MesoFill-R & HYALURONOS Arcesztétikai arcesztétika

-20%
25 000 Ft 19 900 Ft

Arcizom fiatalító program

-50%
10 000 Ft 4 990 Ft

Kíméletes gyümölcssavas ★Toscani★ bőrhámlasztás

-50%
10 000 Ft 4 990 Ft

Nyári LUXUS ARANY látványkezelés

-50%
15 000 Ft 7 490 Ft

Egyedülálló algás mélyhámlasztás – a tökéletes meg

-50%
10 000 Ft 4 990 Ft

✶Arctisztító (NAGY) kezelés + Bőrcsiszolás✶

-50%
11 000 Ft 5 490 Ft


További bónusz ajánlataink


Az adott kategóriában nincsenek kuponok.