Kosár Kosarad

Access Bars kezelés 60 percben

12000 Ft helyett 5990 Ft-ért, 60 perces lélek harmonizáló, és idegrendszer nyugtató kezelés.

-50%

Az elmének is jár a pihenés

Mostanában nagyon stresszes vagy, és úgy érzed a gondolataid is egyre kuszábbak? Rengeteg teher nyomja a vállad, és nem tudod, hogyan szabadulhatnál meg tőlük? B. Molnár Judit 20 év tapasztalatával segít Neked. Próbáld ki Te is a speciális Acces Bars technikát, mely során a fejeden található 32 pont érintésével segít megszabadítani a benned rejlő feszültségtől, és a kezelés után testileg, és lelkileg is sokkal felszabadultabban érzed majd magad!

Ajánljuk mert:

Az elménk felelős azért, hogy az érzékszervi benyomásokat, információkat begyűjtse, majd tudatunk egy másik funkcionális részére továbbítsa, mindeközben értékeli is azokat. Ezeket a következtetéseket azonban csak az eddig szerzett tapasztalataink alapján tudjuk levonni, amely a tudás igen szűk mezsgyéje.

 

Bármilyen előttünk álló feladat, megoldandó élethelyzet, probléma arra sarkall minket, hogy agyunk minden zugából próbáljuk összekotorni eddigi tudásunkat, hogy megoldásra találjunk. Racionális tudástárunk azonban ennyit tud, ezt a jelenlegi helyzetet megteremteni. Az értékeléseinkkel és mások következtetéseinek elfogadásával egyfajta biztonságot adunk magunknak, ugyanakkor lezárjuk az előttünk felbukkanó lehetőségek útját, beszűkítjük önmagunk lehetőségeit.

 

Az Access Bars speciális technika, a fej meghatározott pontjainak érintésével szabadít meg a gátaktól.

A 32 pont érintésével lelassulnak az agyhullámok, így el tudunk engedni olyan tudatalatti tartalmakat, ami megakadályozza, hogy könnyedebb, örömteli életet éljünk.

Fontos tudni:

A kupont 2019. augusztus 20-ig használhatod fel, előzetes telefonos bejelentkezést követően.

Ebből a kuponból egyet vehetsz magadnak, viszont korlátlan számban adhatsz ajándékba.

A kupon tartalma:

 • ACCESS BARS kezelés 60 percben

A kupon más kedvezménnyel nem vonható össze.

A szalon közelében ingyenes parkolásra van lehetőség

Részletek:

Az Access Bars kezelés ebben segít Neked!

Olyan érintés alapú módszer, mely a tudatodra hat, így segít Neked abban, hogy megszabadulj Téged korlátozó negatív gondolatoktól, elképzelésektől, stressztől. Az kezelés eredménye ahhoz hasonlítható, mint amikor egy számítógépen a lomtárba helyezett fájlokat végleg kitörlik, ezzel több szabad tárhelyet nyerve, hogy képes legyen az új adatok befogadására, hogy életre keljen valami egészen új.

 

 

Az „ACCES” szó magyarul hozzáférést, bemenetet, a „BARS”pedig sávokat, pontokat jelent.

 • Gary Douglas több mint húsz éve alapozta meg ezt a gyógyító technikát, melynek lényege a fejen található 32 ponton, és azok megérintésének, lefogásának kombinációin alapul. A pontok mentén futó energia sávok raktározzák el az összes, valaha megtörtént vagy felmerült gondolatodat, ötletedet, döntésedet, elképzelésedet, vagyis azok elektromágneses lenyomatát.
 • Különböző sávok találhatóak a gyógyításra, a testre, a tudatosságra, a kreativitásra, az erőre, és pénzre, stb.. Minden gondolat, döntés, ítélet, amit valaha is meghoztál egyfajta besűrűsödött energiaként képes határt szabni az adott terület kapacitásának, ezzel megnehezítve a változtatás, az előrehaladás, a pozitív mozdulás lehetőségét.
 • A tudomány szerint a sejtek alakja elliptikusabbá válik, amikor negatív gondolatok, érzések, érzelmek befolyásolják, ami az első lépés a testi-lelki egészség megbomlása felé. A Bar-ok futtatása ezt a sejtekre gyakorolt hatást kioldja, így a sejtek vissza tudják nyerni gömbszerű formájukat. A Bárok futtatása egy elképzelhetetlenül gyengéd, nyugtató folyamat.

 

A jótékony hatás már az első alkalom után érezhető, egy felnőtt kezelés kb. 1-1,5 óra, gyermekeknél 15-30 perc is elegendő lehet.

 

Ajánlott?

 • a félelem, szorongás esetén
 • stressz csökkentésére
 • gondolatok letisztázására
 • mély relaxációra
 • alvásjavításra
 • gyógyulás segítésére
 • ha nem szeretnéd a múlt terheit örökösen magaddal cipelni

 

Próbáld ki Te is a különleges Access Bars kezelést, és engedd el problémáidat most!

 

 

5 990 Ft
Eredeti ár:
12 000 Ft
Megtakarítás:
6 010 Ft

Lejárt Lejárt ajánlat

B. Molnár Judit mentálhigiénikus, transzperszonális terapeuta, gastrocoach

4032 Debrecen
Füredi-Kapu lakópark, Böszörményi út 68. I. épület
+36(30)6223040

Ugrás a weblapra
Email küldés

KategóriáinkTovábbi aktuális ajánlataink


Az adott kategóriában nincsenek kuponok.


További bónusz ajánlataink


Az adott kategóriában nincsenek kuponok.