Kosár Kosarad

 

★★★ 6 ÉVESEK LETTÜNK! ★★★

 

★ EZÉRT HÁLÁNK JELÉÜL, MAGALKOTTUK EZT A FERGETEGES JÁTÉKOT ★ ÉS JÓL KI IS SORSORLJUK A NYEREMÉNYEKET MINDEN EGYES HÓNAP VÉGEZTÉVEL NEKED ! 

 

EZ BIZONY NEM CSALÁS, NEM ÁMÍTÁS!

 

MOST MINDEN HÓNAPBAN

★★★ 50000FT ★★★

ÖSSZÉRTÉKŰ VÁSÁRLÁSI UTALVÁNYOKAT OSZTOGATUNK NEKED!

 

Nekünk fontos, hogy vásárlóinknak örömet szerezzünk, ezért úgy döntöttünk, hogy legújabb játékunk keretében összesen 50000Ft összértékű, kupon ajánlatainkra beváltható vásárlási utalványokat sorsolunk ki minden hónap végén Neked!

 

És hogy mit kell tenned ehhez?

  Szemezgess Aktuális és Bónusz Ajánlataink közül 2017. minden hónap első naptári napjától minden utolsó hétfőjét megelőző nap éjfélig kedvedre, és ha vásárlásod értéke eléri a 3000Ft-ot, akkor legújabb fergeteges 50000Ft összértékű nyereményjátékunkban automatikusan részt veszel!

  És a legjobb az egészben, hogy ha a játékban egyszer már nyertél, bátran keresd tovább a neved a nyertesek listájában, mert ugyanazon játékon belül újra kisorsolhatunk Téged!

  A dolgod csupán annyi, hogy a sorsolás napján megnézed, hogy szerepel-e a neved a Nyertesek oldalon és jelentkezel nyereményedért!

  De résen legyél, mert mi ám nem értesítünk Téged, így Neked kell azt rajtunk követelned! Ha pedig ez megtörtént, akkor oldalunkról - a megnyert ajándékutalványod értékében - bármi a Tiéd lehet teljesen INGYEN!

  Viszont érdemes sietni, mert a sorsolás napja, azaz a hónap utolsó hétfője már rögtön itt van! Vigyázz, nehogy lemaradj!

 

Legyél Te a NYERTES, ráadásul akár TÖBBSZÖRÖSEN!
Vásárolj MOST hiper kedvezményes ajánlataink közül és engedd, hogy visszaadjuk a nálunk elköltött értéket és még egy jelentős összeggel meg is toldjuk azt Neked!
★★★
Megnézem a hiper kedvezményes ajánlatokat:
http://www.kupondebrecen.hu/aktualis-ajanlatok

★★★

 


Részletek, ha Te is benevezel

Ha 2017-ben bármelyik hónap első naptári napjától ugyanazon hónap utolsó hétfőjét megelőző nap éjfélig vásárolsz nálunk minimum 3.000 Ft értékben, akkor abban a hónapban a sorsolásunkon MOST automatikusan részt veszel!

A sorsolás időpontja 2017. év minden hónap utolsó hétfője, egész pontosan, 10:00 óra. Ezt követően tüntetjük fel a nyertes nevét honlapunk ‘Nyertesek’ menüpontjában. A nyerteseknek a sorsolás napján 18:00-ig kell jelentkezniük az utalványaikért.

 

Honnan tudod, hogy nyertél-e?

Nem szabad elfelejtened, hogy a nyerteseket nem értesítjük, sem telefonon, sem e-mailben! Így a TE feladatod, hogy 2017. év adott hónap utolsó hétfőjén, 10:00 óra után ellenőrizd honlapunkon, hogy Te vagy-e a nyertesek egyike!

Ehhez honlapunk ‘Nyertesek’ menüpontját kell megnézned. Ha a Te neved szerepel a listán (akár többször is) akkor gratulálunk, Te vagy a szerencsés nyertesek egyike!

 

Mi a teendőd, ha ez történt?

Nagyon fontos, hogy ebben az esetben egy percig se habozz tovább, jelentkezz nyereményedért, hívj minket a 0620/932-0992-es telefonszámon!

Ugyanis ha aznap 18:00-ig nem jelentkezel frissen megnyert vásárlási utalványodért (vagy utalványaidért), sajnos már nem leszel rá jogosult! Ennek megfelelően akkor is lemaradtál nyereményedről, ha a neved szerepel a listán. Természetesen ebben az esetben sem szabad csüggedned, hiszen ugyanezzel a játékkal nyerhetsz a következő hónapban is vagy a másik nyereményjátékunkkal bármelyik héten!

Persze, ha minket kérdezel, a legegyszerűbb, ha emlékezteted magad havi sorsolásokra, így biztosan nem kerülsz abba a bosszantó helyzetbe, hogy hagyod elúszni a nyereményed. :)

 

Az átvételről és a felhasználásról

Ha minden feltételnek eleget teszel, a nyereményedet vásárlási utalvány formájában a vásárlásodnál regisztrált e-mail címedre küldjük, melynek részleteit pontosan megbeszéljük majd, amikor telefonon jelentkezel nyereményedért.

 

✶✶✶Miért jársz jól többszörösen, ha nálunk vásárolsz✶✶✶

 Csapatunk 6 éve szorgoskodik azon, hogy Debrecen legjobb ajánlatait kebelezzük be Neked, nap mint nap.

 Egyedülállóan CSAK a mi oldalunkon találhatsz kizárólag minimum 50%-os kedvezménnyel jobbnál jobb ajánlatokat.

 Folyamatosan legalább 50 szuper ajánlatból szemezgethetsz kedvedre, melyet naponta frissítünk kedvedre.

 Szigorúan Debrecen - és vonzáskörzete - legjobb szolgáltatóinak ajánlatait kínáljuk Neked.

 Folyamatosan frissülő nyereményjátékokkal és meglepetésekkel kedveskedünk vásárlóinknak.

 

✶✶✶Válogass Te is Debrecen legjobb szolgáltatóinak ajánlatai közül és NYERJ, akár többszörös eséllyel, minden hónap!✶✶✶
★★★
Megnézem a hiper kedvezményes ajánlatokat:
http://www.kupondebrecen.hu/aktualis-ajanlatok

★★★

 

Ezt ne feledd!

➤ Már egyszeri minimum 3.000 Ft értékű vásárlással automatikusan részt veszel a 3 db 5.000 Ft értékű vásárlási utalvány sorsolásában, egy hónapon belül, ami már összesen 15.000 Ft össznyereményt is eredményezhet Neked.

➤ De ha eléri a vásárlásod az 5.000 Ft-ot, akkor ezen felül automatikusan indulsz a 2 db 10.000 Ft-os ajándékutalvány sorsoláson is az előzőkön felül. Itt már 35.000 Ft összértékű nyereményről beszélünk!

➤ És végezetül, ha egy adott napon a vásárlásaid értéke eléri a 10.000 Ft-ot, akkor Téged már be is neveztünk a 15.000 Ft-os vásárlási utalvány sorsolására is az előzőeken felül és így akár mind az 50000Ft összértékű vásárlási utalványt is elviheted!

 Miért? Mert függetlenül attól, hogy egyszer már nyertél, egy játékon belül a sorsolásban újra részt veszel!

 

✶✶✶Játssz és NYERJ, akár többszörösen!✶✶✶
 
Szemezgess MOST AZONNAL hiper kedvezményes ajánlataink közül és nyerd vissza vásárlásod értékét vagy akár annak többszörösét, a kupondebrecennel!

 

http://www.kupondebrecen.hu/aktualis-ajanlatok