Kosár Kosarad

★30 napos kihívás★ life coachinggal

30000 Ft helyett 14900 Ft-ért, „30 napos kihívás” kupon, 3 alkalmas life coachinggal és ajándék étkezési naplóval. A Perspectiva Nova Egyesület segítségével könnyedén lefogyhatsz, ráadásul egészségesebb és kiegyensúlyozottabb életet élhetsz!

-50%

Segítünk megszabadulni a plusz kilóktól! Próbáld ki a 30 napos kihívást!

Te is többször próbáltál már tenni az egészségesebb életmódért, például lefogyni, de valahogy sosem maradt tartós az eredmény? Ha most tényleg szeretnéd elérni a célod, és szívesen kipróbálnál egy teljesen új módszert, önkínzó diéták és csodaszerek nélkül, akkor ez a kupon a kedvenced lesz! Éld tudatosan az életed, változtass, hogy egészségesebb, kiegyensúlyozottabb és boldogabb életet élj!

Ajánljuk mert:

Itt a pillanat, amikor eldöntötted, hogy egészséges életmódra váltasz, és lefogysz? A korábbi önkínzó diéták és csodaszerek nem hozták meg a várt eredményt? Ha valóban szeretnéd elérni a célod, akkor a 30 napos kihívás, amire Neked szükséged van!

 

A sikeres fogyáshoz ugyanis elsősorban szemléletváltásra van szükséged. Ez a folyamat több szakaszból áll, és minden szakasz során másféle tevékenységre és támogatásra van szükséged.

 

A 30 nap alatt először étkezési naplót vezetsz, majd három hét alatt fokozatosan változtatsz a siker érdekében.

Fontos tudni:

Ezt a kupont 2022. február 5-ig válthatod be. Ebből a kuponból egyet vásárolhatsz magadnak és korlátlan számban ajándékozhatsz, de egy ember nevére egy kupon szólhat.

Előzetes időpont egyeztetés szükséges!

A kupon tartalma: 

 „30 napos kihívás” kupon, mely tartalmaz:

 • Étkezési napló minta
 • 3 x 35 perc coaching (elsősorban személyes, de előzetes egyeztetés után online is igénybe vehető).

Helyszín:

 • Debrecen, Baross utca 4.

Részletek:

Te is szeretnél megszabadulni a plusz kilóktól, de sehogyan sem sikerül, pedig  már mindent megpróbáltál?! Most hoztunk egy olyan megoldást, mellyel  könnyedén elérheted a kitűzött célodat!

 

A változás, életmódváltás olyan folyamat, amely több szakaszból áll, és minden szakasz során másféle tevékenységre és támogatásra van szükséged. Az első alkalommal megtudhatod, hogy hol tartasz a változás folyamatában, és mit tehetsz a siker érdekében. Ha kuponnal érkezel, a további alkalmakra is kedvezményt kapsz.

 

A változtatás a kezedben van!

 

A  „30 napos kihívás" kupon & coaching menete:

Az életvezetési tanácsadó a találkozások alkalmával a megoldandó problémákat és az elérni kívánt célokat szem előtt tartva segít neked.
Először közösen feltárjátok a jelenlegi helyzetet és a megvalósításra kitűzött célokat, összességében azt, hogy mit szeretnél elérni.

A beszélgetések során nem csak meghallgat, hanem észrevételeket tesz és kérdésekkel ösztönöz.
Segít a probléma beazonosításában, a beszélgetések alkalmával a dolgok mélyére ás, és a múlt helyett a jelenre és a jövőre koncentrál.
A beszélgetés során általában Te ismered fel a lehetőségeidet, vagy a hátráltató tényezőket és találod meg a helyes válaszokat, amelyeket hozzásegítenek az eredményességhez és céljaid eléréséhez.

 

A „30 napos kihívás” tartalma:

 • Étkezési napló minta és
 • 3 x 35 perc coaching  

 

A coaching mentálisan egészséges embereknek számára alkalmas.


A foglalkozás időtartama: 3 x 35 perc.

 

Tudtad, hogy a sikeres fogyáshoz elsősorban szemléletváltásra van szükséged? Ez a folyamat több szakaszból áll, és minden szakasz során másféle tevékenységre és támogatásra van szükséged.

A 30 nap alatt először étkezési naplót vezetsz, majd három hét alatt fokozatosan változtatsz a siker érdekében.

 

 

Perspectiva Nova

A Perspectiva Nova Egyesületet önismereti és tréningcsoportokkal foglalkozó szakemberek - pszichológusok, pszichiáterek és trénerek - hozták létre, 2004 végén. Célunk, hogy olyan önismereti tréningeket és önismereti pszichodráma csoportokat szervezzünk, amelyek segítik a résztvevők lelki egészségének megőrzését, fejlesztik együttműködési, kommunikációs és konfliktuskezelési készségüket, hozzájárulnak egészségesebb életvitelükhöz.

 

Fiatalok számára készségfejlesztő, problémamegoldó, döntést elősegítő tréningeket szervezünk, amelyek pozitív mintát nyújtanak, segítenek a szerepváltások (például diákból pályakezdővé válás) eredményes menedzselésében és megelőzik a krízishelyzetek kialakulását, annak káros következményeivel együtt.

 

Az  alábbi területek problémáira nyújtunk megoldást:

 • egészséges életvitel, stressz- és konfliktuskezelés
 • karriertervezéssel, pályaválasztással kapcsolatos nehézségek
 • kreativitás, motiváció, önismeret és személyiségfejlesztés
 • munkahelyi problémák: munkahelyváltás, beilleszkedés, önérvényesítés
 • magánélet összehangolása a munkával
 • időgazdálkodási technikák, személyes hatékonyság
 • életmódváltás: fogyás, egészséges életmód, családalapítás
 • párkapcsolati problémák: párválasztási nehézségek, házasság, válás, csalódás, féltékenység
 • férfi-női szerepek
 • családon belüli problémák, szülő-gyermek konfliktuskezelés
 • célkitűzések, életcélok megvalósítása
   

 

Egészségesebb életre vágysz? A plusz kilókat végre végleg elfelejtenéd?  Most a céljaidat  könnyen elérheted! A változás egy karnyújtásnyira van. Jelentkezz be még ma! 

14 900 Ft
Eredeti ár:
30 000 Ft
Megtakarítás:
15 100 Ft

Lejárt Lejárt ajánlat

Perspectiva Nova Egyesület

4029 Debrecen
Baross Gábor u. 4.
0670/507-5666

Ugrás a weblapra
Email küldés

KategóriáinkTovábbi aktuális ajánlataink


Az adott kategóriában nincsenek kuponok.


További bónusz ajánlataink


Az adott kategóriában nincsenek kuponok.