Kosár Kosarad

3 alkalmas Jóga és/vagy Jógakerék bérlet

5400 Ft helyett 3250 Ft-ért 3 db választható órajegy, amely a ForMaMi Mozgás és Életmód Stúdió órarendben hirdetett kiscsoportos (3-8 fő) jóga vagy jógakerék óráira. 1 alkalom 1 fő felnőtt vendég 1 órán (60 vagy 75 perces) történő részvételére jogosít!

-40%

Regenerálódj és mélyedj bele a pózokba!

Te is szeretsz jógázni, és közben szívesen kipróbálnád egy újabb, izgalmasabb formáját? Akkor itt a remek alkalom! A jógakerék Magyarországon még nem annyira elterjedt, de annál jobban hódít és bizonyára Te is imádni fogod. Az órákon egy 33 cm átmérőjű, habszivaccsal bevont, magas teherbírású, műanyag kerékkel dolgozunk. Segítségével helyreállítja test ülőmunkából eredő negatív elváltozásait, hatékonyan nyújtja a hát, a mellkas, a váll, a comb és a csípő izmait. Próbáld ki még ma vagy vagy válaszd a normál jóga órával felváltva!

Ajánljuk mert:

JÓGAKERÉK - az eszközös jógaóra, hogy kerek legyen a világ!

Miért egyre népszerűbb?

A kerék használata a klasszikus jóga ászanákat új megvilágításba helyezi. Sokoldalúságának köszönhetően nyújtáshoz és erősítéshez is kiváló. Nagyon jól fejleszti az egyensúlyérzéket. Számtalan előnye mellet izgalmasabbá teszi a mozgást, növeli a kihívásokat, ugyanakkor segíti a test fejlődését. A gerinc legjobb barátja, hát- és derékfájás esetén kifejezetten ajánlott.


A jógakerék gyakorlatai a hagyományos talaj jógához hasonlóan a gerincet csavarja, hajlítja előre, oldalra, és hátra, tehát egyensúlyban minden irányba mozdítja azt, mindezek mellett a kerék alátámasztást biztosít, amely nem csak a sérülésektől óv meg minket, hanem számos pozitív hatással bír.

Segítségével kimozgatjuk a csigolya közti ízületeket, és lazítjuk a medence és a vállöv körüli rövidülésre hajlamos izmokat.

 

Fontos tudni:

Ezt a kupont 2022. május 31-ig használhatod fel.

Ebből a kuponból egyet vehetsz magadnak, de többet is adhatsz ajándékba szeretteidnek, ismerőseidnek, de egy ember nevére egy kupon szólhat.

 • 3 db órajegy, amely felhasználható a megváltástól számított 3 hétig (21. napig) a ForMaMi Mozgás és Életmód Stúdió órarendben hirdetett kiscsoportos (3-8 fő) jóga vagy jógakerék óráira. 1 alkalom 1 fő felnőtt vendég 1 órán (60 vagy 75 perces) történő részvételére jogosít.

Figyelem! Az órákra bejelentkezés szükséges! Itt tudsz jelentkezni: https://formamistudio.hu/#orarend

Részletek:

GYERTYAFÉNYES JÓGA - 75 perc magadra, hogy Te lehess a családod motorja!

A jóga több, mint mozgásforma: több ezer éves múltra visszatekintő mozgás- és bölcseleti rendszer. Az óra folyamán végzünk légző, stresszoldó, erősítő, nyújtó, testtudatnövelő, egyensúlyi gyakorlatokat különböző arányban, attól függően épp mit helyezünk a gyakorlásunk fókuszába. A gyakorlást ráhangolódással indítjuk, és gyertyafényes relaxációval zárjuk. Bármi is legyen a célod, akár a mozgásszegény életmódból fakadó gerincproblémák, tartáshibák megelőzése, akár a stresszoldás, egyensúlyba kerülés, akár a fittséged növelése, akár a mozgáskoordinációd, testtudatod fejlesztése, meleg szívvel ajánljuk! Gyakorolj velünk, és tapasztald meg a jóga jótékony hatásait!

A foglalkozás 75 perces.

 

JÓGAKERÉK - az eszközös jógaóra, hogy kerek legyen a világ!

A jógakerék egy egyszerű, de nagyszerű eszköz, ami segítheti, de nehezítheti, intenzívebbé is teheti a jógagyakorlást. Ez a 33 cm átmérőjű, henger alakú eszköz a külső felszínén szivacs borítást kapott, hogy kényelmesebb legyen. A gerinc, a vállak, a csípő nyitását, nyújtását mélyebb testhelyzetekbe jutással segíti, az izomfeszülést, görcsöt önmasszírozással oldja. Az óra folyamán erősítő, nyújtó és egyensúlyi gyakorlatokat egyaránt végzünk a kerékkel. A gyakorlást a jóga órákon megszokott módon, ráhangolódással indítjuk, és relaxációval zárjuk. Ha egy különleges kikapcsolódásra vágysz, próbáld ki!

A foglalkozás 60 perces.

 

A kupon tartalma:

 • 3 db órajegy, amely felhasználható a megváltástól számított 3 hétig (21. napig) a ForMaMi Mozgás és Életmód Stúdió órarendben hirdetett kiscsoportos (3-8 fő) jóga vagy jógakerék óráira. 1 alkalom 1 fő felnőtt vendég 1 órán (60 vagy 75 perces) történő részvételére jogosít.

Figyelem! Az órákra bejelentkezés szükséges: https://formamistudio.hu

 

Óra felépítése:

 • Statikus, dinamikus nyújtásokat vegyesen alkalmazzuk az órán.
 • Dinamikus nyújtásokkal kezdjük az órát, egyrészt segíti a ráhangolódást, nem unalmas illetve funkcionális szempontból sokkal alkalmasabbak a sportteljesítmény előkészítésére, a sportolás közbeni sérülések megelőzésére. Segít  a helyes légzés tempójának elsajátításában.
 • A statikus nyújtásnál általában egy izomra fókuszálunk, belehelyezkedve egy statikus testhelyzetbe 15-20 másodpercig,  vagyis kitartjuk az adott ászanákat, átvezető gyakorlatokra a dinamikus stretching gyakorlatokat mozgás közben végezzük, mindig több izom munkájának összehangolásával, ráadásul erősítő és nyújtó hatású mozdulatok kombinációjaként.
 • Általuk nem csak az izmok nyúlását érjük el, de beindítjuk a neuromuszkuláris (ideg-izom) kapcsolatokat, fejlesztjük az egyensúlyt, a koordinációt. 
 • Az óra végét relaxációval zárjuk, melyben szintén segítségül hívjuk a jógakereket.

 

Azórákon várjuk:

 • a kezdőket
 • nyak és hátfájós vendégeket (Az órákon nyaki és gerincsérv esetében is részt lehet venni) 
 • akik a hajlékonyságukat szeretnék növelni
 • akik preventív edzést keresnek gerincük számára
 • haladó és extrém pózokat kedvelőket egyaránt

És mindenkit aki szívesen kipróbálna egy újdonságot!

​​

 

 

 

3 250 Ft
Eredeti ár:
5 400 Ft
Megtakarítás:
2 150 Ft

ForMaMi Mozgás- és Életmód Stúdió

4032 Debrecen
Bólyai u. 23.
+36(30)524-5989

Ugrás a weblapra
Email küldés

KategóriáinkTovábbi aktuális ajánlataink


Q-Kapcsolt ND Yag lézeres körömgomba eltávolítás

-54%
10 600 Ft 4 900 Ft

Meleg arcvasalás & ARANY arcfiatalítás

-66%
28 500 Ft 9 800 Ft

★Infra bicikli edzés★ Próbáld ki Te is!

-31%
3 100 Ft 2 150 Ft

★150 perces★Infra bicikli edzésbérlet!

-30%
15 000 Ft 10 500 Ft

Tavaszi Gyógypedikűr - ÚJ vendégeknek!

-56%
5 000 Ft 2 190 Ft

Hideg vagy meleg olajos svéd masszázs!

-30%
6 000 Ft 4 200 Ft


További bónusz ajánlataink


★Hajvágás★Keratinos pakolással bármilyen hajhosszr

-50%
6 500 Ft 3 250 Ft

★10 lépéses★ nagy arctisztító kezelés!

-30%
7 600 Ft 5 300 Ft